lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
halo
jest tu jakas nocna zmiana? wlazla ja na troche a tu pustka....filma ogladacie czy jak
jest tu jakas nocna zmiana? wlazla ja na troche a tu pustka....filma ogladacie czy jak
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kahaaa widzę że ty nakręcona mega na nie, chyba chcesz mnie tym zarazić;-)ja też powinnam się uczyć niedługo obrona wiec powinnam siędo niej przygotowąć ale jakoś mi się niechce obrona to podobno tylko formalność wiec tego się trzymam;-) Ja relanium już wyknełam wiec z 2godzinki i pewnie niedługo sen przyjdzie;-)mam nadzieje że złe myśli mnie nie będą dopadać choć już przebłyski się zdarzają:-(no trzeba jakos czas zabic. mialam sie uczyc, ale jakoś nie mam melodii.
mierzylam temeprature i mamprzepisowe wredne 36.6. wryyy! moje szanse maleja z kazda chwila!:-(
a wam jak wieczór mija
Oh kahaaa widzę że ty już sobie na dobre wkręcilaś niepowodzenie , wiem że Ci ciżeko ale postaraj się jak to powiedziała lolitka wykrzesać troszkę optymizmu ja tam nie będę mierzyć żadnej temki i zamierzam wierzyć wierzyć wierzyć że się uda mam nadzieję że mi to nie minie;-)zdasz, bo wyjscia nie masz. ty z dunskiego zdajesz, tak? potrzymam kciuki.
a tempka wieczorem powinna byc wieksza i progesteron tez podwyzsza, wiec 36.6 znaczy ze moj organizm zwalczyl wszystko!