reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kochana

Gonadropiny sie bierze zwykle od poczatku cyklu, czasem od 2-3 dnia cyklu....

Tak samo jest w dlugim jak i ktorkim. Roznica miedzy nimi glownie polega na tym, ze w dlugim ZANIM zaczniesz brac gonadropinki - wycisza organizm przyjmujac np Suprefact albo inne badziewie przez srednio 14 dni przed gonadropinami

To tak w bardzo duzym skrocie i bardzo ogolnie

Lekarz nie moze przewidziec ile stymulacja bedzie trwala - czy 10 dni czy 15. To zalezy od rekacji organizmu na leki wiec niech glupot nie gada. Moze 10 a moze wiecej...

dipherelina 3.75 1 amp
gonal 29 amp
luveris 150 2 amp
ovitrelle 250 1 amp

to jest co wszystko brałam a gonal od 16 dnia cyklu

dlaczego pytam??? bo siedze i czytam na forum o tym wszystkim i nic mi nie przypomina to mojego protokołu:(

czy ten gin mnie naciągnął.... o boziu ...

Kochana

spoko. wsio jasne... mialas diphe na wyciszenie jajnikow. zwykle 3.75 jak u Ciebie.... wiec mialas dlugi...

sorrki ale na poczatku zrozumiala ze zaczelas od razu od gonalu, ale nie...mialas diphe najpierw. wsio jasne.

a teraz jak masz miec krotki to od gonala od razu zaczniesz - chyba ze Ci zmieni leki....Menopur np

KOCHAM CIĘ:-):-):-)

boziu dzisiaj jak siedziałam i studiowałam moje karteczki z inf z forum.....szok

ale dzięki ci Panie że trafiłam tutaj i jestś Lolitko, podaj mi adres a wyślę ci najwiękrzy bukiet świata w podzięce:-):-):-):-)

dziękuje dziękuje i życzę ci silnych zarodeczków i pięknego fasolkowania:-):-):-):-)

a ty teraz bedziesz też od pierwszego dnia brała?? wiesz jakie będziesz brała zastrzyki??

nie dziekuj - odrobisz mnie przy dzieciach:-D

ja zaczne od 1dc, chyba ze wypadnie w weekend (jak mi malpa przyjdzie w ta sobote lub niedziele...planowo ma byc wtorek)to wtedy 2 lub 3 dzien. musza jajorki obejrzec zanim dobiora ilosc leku, ale chyba bede mialam znowu Puregon

ps. czy Tobie wyszly marnej jakosci zarodeczki? ile mialas zarodkow? a ile pecherzykow?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry