reklama

Kto po in vitro?

Milka nie jedz już ananasa, bo potem może mieć działanie odwrotne. Pij olej lniany. Który masz dpt?Mi narazie nic nie dolega. Sykatynka widzę, że już mnie poznalas, jednak poprzestane na becie, boję sie rozczarowania, więc zobaczymy moje objawy jak się będą rozwijać.

reklama
Dzieki dziewczyny za odpowiedz.Dzis juz nie jem tego ananasa.Oleju lnianego nie mam.Dzis 4dzien po transferze.Warto jeszcze kupic ten olej?do kiedy sie go pije i na co jest? Ja oprocz ananasa jadlam jeszcze dziennie orzechy wloskie i brazylijskie.I.slyszalam zeby tez pic mleko ale nie wiem czy to prawda.Calineczko a ty jak dlugo bedziesz jadla tego ananasa?bo sumie ja jestem 4 dzien po transferz ale trzydniowgo.zarodka wiec w tej chwili jest tylko jeden dzien starszy niz Twoj wiec moze jeszcze powinnam jesc tego anasa?

Ostatnia edycja:
dziewczyny o co chodzi z tym ananasem po transferze? w czym on ma pomóc? pierwsze słyszę ;-)szkoda, że wcześniej nie wiedziałam to też bym pojadła bo lubię :tak:chodzi oczywiście o takiego świeżego a nie z puchy? a ten olej lniany to do czegoś się dodaje czy wy pijecie tak z łyżeczki? hmmm jakoś ciężko by mi było to chyba przełknąć ;-)chociaż dla dzidziusia jesteśmy wiele zrobić;-).
Ja już naszykowana i wykąpana skończy się serial to idę lulu. Jak na razie jestem w miarę spokojna ale jutro już czuje, że tak nie będzie :baffled:

ja już po wizycie padam :-( w piątek odmrażanie dziewczynek i szukanie panów do towarzystwa, a jak będzie co transferować to ET w środę:szok:

justys, mcmaja - dziewczynki wysokich bet!,
gos - duzych pęcherzyków,
danii - dużo dobrych komórek
buniaczek - nudnej i rutynowej wizyty pęcherzykowej...bez żadnych niemiłych niespodzianek.

:-):-):-)

LISTOPAD

19: justys8782 - wysoka beta!
19: mcmaja - wysoka beta!
19: gos1512 - podglądanie pęcherzyków
19: danii - punkcja
19: buniaczek - wizyta pęcherzykowa

20: Hess - podglądanie pęcherzyków
20: Quinnie - wysoka beta!
20: coleta - udany transfer
21: kwiatuszekq - wysoka beta!
21: gos1512 - punkcja
21: goga324 - wysoka beta!
24: liskka - podglądanie płci
24: milkaa - wysoka beta!
25: Asia_77 - wizyta kontrolna
25: Sykatynka - podglądanie maluszka
26: Aisa79 - wizyta u genetyka
26: kate_p7 - udany transfer
27: kasik36 - usg połówkowe
27: Ewelajna86 - wysoka beta!
27: calineczkaa - wysoka beta!
30: Olusia - usg połówkowe
Komóreczka - criotransfer
andzia.m - stymulacja
mmm... - wizyta przed stymulacją
mizanka1 - wizyta przed stymulacją

GRUDZIEŃ

01: inka26 - wizyta u immunologa
02: Kasik36 - wizyta z juniorem
02: Yplocka1 - wizyta wstępna
02: Luize - badania prenatalne
03: Aisa79 - wizyta u lekarza prowadzacego
04: Asia_77 - podglądanie pęcherzyków
11: Asia_77 - podglądanie pęcherzyków
16: Asia_77 - punkcja
16: GizaS - wizyta kontrolna
17: Agulla84 - genetyk
kikifish87 - udana stymulacja
Andziulek - stymulacja
inka26 - udany criotransfer

STYCZEŃ

Yplocka1 - udany criotransfer
GizaS - udana stymulacja

Milkaa ja też nie mam mrozaczków. Z 9 komórek, które pobrali 5 było dobrych, 3 przestały się rozwijać, 2 blastki mi podano, a 1 blastka została ze mną i właśnie zaczynamy 14 tc :-) więc głowa do góry.

Kate czy Ty miałaś dzisiaj wizytę? A może coś pisałaś a ja jestem ślepa :/

Quinnie trzymajmy się wersji o plamieniu implantacyjnym

Calineczka ja przy mega podrażnieniu po luteinie używałam mydła biały jeleń i to było jak wybawienie. Polecam

Bunieczek trzymam kciuki jutro za Ciebie i za dobre wieści.
I oczywiście kciuki za wszystkie jutrzejsze wizyty.

Edit: Kate jesteś, i masz dobre wiadomosci i oczywiście, że crio się odbędzie! No!

Ostatnia edycja:
aisa79 już oczy mi się zamykają..a tu (na bb)tyle się dzieje..:szok: literki mi się zlewają

ehh boje się o te moje komórki ale cóż co zrobić już zimują w lodowce..trzymaj kciuki bo oocyty mrożone nasionka też super nie sa..:-(
szczęścia trzeba..szczęście gdzie jesteś??

quinnie kobitki w ciąży tez plamią wiesz..:-pnie stresuj się jeszcze poczekaj do bety!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Dziekuje za kciuki dziewczyny ale u mnie raczej juz nie ma co sie ludzic, ze bedzie dobrze. W sobote zaczelam plamic (byl to 6 dpt 5 dniowych zarodkow klasy C). No a dzis juz okres. Jutro beta ale tylko aby na papierze potwierdzic porazke. Trudno :( Nie stac juz nas na kolejne podejscie. Musimy uporac sie z dlugami po tych dwoch Invitro i PGD. Ale za pierwszym razem nam sie udalo i mamy nasze male wielkie szczescie. Moze to bylo za duzo prosic Boga o jeszcze. Jutro poznym wieczorem napisze Wam jak beta wyszla. Trzymam za Was dziewczyny kciuki!!!! Buniaczek Tobie zycze jutro dobrych wiesci, bo za duzo na Ciebie niepewnosci spadlo ostatnio!!! Calineczka gratuluje transferu i czekam na pozytywna bete!!! Czekam dziewczyny jutro na same dobre wiesci!!!!!!!!!acha Milkaaa uwierz w swojego jedynaka! Moja corcia tez jest z jedynaka :) Pozdrawiam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry