reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Jesli mialas sie denerwowac, to dobrze, ze zrobilas betke-> przynajmniej wiesz, ze wszystko jest dobrze i dzidzia rosnie:-)Kiedy wizytka u gina?
U mnie nadal zero mdlosci, a jutro juz zaczyna sie 11 tydzien, wiec chyba ta przyjemnosc mnie ominie:-)
A jak u Ciebie samopoczucie?
dorocica-> dlaczego transferek juz jutro? Ile komoreczek sie zaplodnilo?
ptencer - wizytę mam 15.04
U mnie zaczyna się 8 tydzień i zero objawów. Nawet sycki przestały mnie boleć a były takie niedotykalskie, dlatego się wystraszyłam o modłościach nie wspomne - zero. Dlatego pomyslałam że za dobrze się czuje:szok:
Jak nigdy nie mogę się doczekać wizyty.
betip - mi lekarz powiedział, że 4 tyg po transf. to za szybko na serduszko. Ale co klinika to mówia co innego.
Asiiek - masz rację, jak zaczną się wizyty to już z górki i ani się nie obejrzysz!

Meg Ty specjalnie masz wizyte przed Świetami zeby rodzina mogła z Toba wytrzymac :-D bo tak pewnie bys ich zadreczała ....zartuje sobie :-) oj tak mam nadzieje, ze sie wszystko szybko rozkreci bo juz mi sie dłuuuzy

Hej dziewczyny....ale ten czas wolno leci:(:(:(...u mnie 6dpt...tak jak czarna380 ..transfer 2 kwietnia miałam:)....ale z objawów nic:(w nocy już skurczu ani jednego....brzuch normalny...żadnego bólu piersi, może minimalny jak zawsze przed @....czasem takie napięcie w podbrzuszu i lekki ból czy kłucie albo delikatny skurcz ale tez identyczny tak jak przed @:(dlatego zaczynam coraz bardziej wątpić że się uda....

katyia, konwalia...a może poniedziałek koło 17.00 ???:)

Hej dziewczyny....ale ten czas wolno leci:(:(:(...u mnie 6dpt...tak jak czarna380 ..transfer 2 kwietnia miałam:)....ale z objawów nic:(w nocy już skurczu ani jednego....brzuch normalny...żadnego bólu piersi, może minimalny jak zawsze przed @....czasem takie napięcie w podbrzuszu i lekki ból czy kłucie albo delikatny skurcz ale tez identyczny tak jak przed @:(dlatego zaczynam coraz bardziej wątpić że się uda....

katyia, konwalia...a może poniedziałek koło 17.00 ???:)

szalotka - nic się nie martw, ja też nie miałam żadnych objawów. Troszkę tylko od czasu do czasu zakuło mnie w brzuchu jak na okres potem doszły piersi. Plamienia też nie miałam. Każda z nas przeżywa to idywidualnie na swój sposób. Zawsze jednak był to ból jak na @. Dlatego bądź cierpliwa i poczekaj aż zrobisz betkę, już jesteś a półmetku. Głowa do góry

witam!!! musiałam trochę nadrobić napisałyście sporo....

Meg-ciesz się że nie masz objawów a didzia rośnie-grzeczna dzidza :)
ptencer-jak patrzę na tą twoją fotkę to za każdym razem mam wrażenie że masz skrzydełka jak motyl-tak ci sie ten welon ułożył, i za każdym razem jak się pojawiasz to ja się uśmiecham :)))
Asiiek-cały czas ci kibicuję - zobaczysz że wszystko ułoży się dobrze :) a czas zawsze leci tylko trzeba go czymś zająć
czarnykot-tobie z kolei dzidzia daje popalić!!!! ale to cudownie :)
betip-gratuluję bardzo !!!
konwalia- jak twoje zdrówko?
szarlotka,,czarna380,klara 81-kciuki zaciśnięte -będzie dobrze
eweli-no twoja betka mnie powaliła :) super

dorocica -kciuki mocno zaciśnięte !!!!!! zajrzę wieczorem i sprawdzę co u was

miłego dnia babeczki

Czesc dziewczyny :)To moj 25dpt. Allleee pospalam:-) Otwieram oczy a tu 10 hehe.Slonko swieci,ja czuje sie w miare:tak:Jak narazie zero mdlosci,wiec szybko zjadlam sniadanie;-)Teraz mala kawka;-)Jestem na zwolnieniu,wiec staram sie duzo odpoczywac,lezec.A w srode 1 usg,juz nie moge sie doczekac :-D
Dorocica trzymam kciuki za transferek:-) Mam wielka nadzieje,ze sie uda.Musi sie udac.Wysle tego bociana co siedzi u mnie na kominie,do Ciebie ;-)
betip gratuluje dzidzi :) Teraz dbaj o siebie,odpoczywaj i staraj sie nie denerwowac:tak:
eweli1982 betka super ;-)
dziewczyny po transferze dacie rade,kazda z nas daje:-) napewno bedzie wszystko ok:-)

Pozdrawiam wszystkie staraczki i mamusie;-) Udanego weekendu :)

czarna380 ja tez plamilam po transferze.Byl to 3,4 i 5dpt.Potem cisza.Wedlug mnie bylo to zagniezdzanie zarodka.Wertowalam internet i roznie pisza o implantacji,ale widocznie to sprawa indywidualna. Potem mialam malutkie plamienie ,doslownie plamka w terminie miesiaczki,ktorej nie dostalam :-) Takze ja trzymam mocniutko kciuki:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Cześć Dziewczynki,
ależ dynamicznie się tu zrobiło, wcześniej śledziłam wątki każdej z Was, a teraz to już nie umiem spamiętać wszystkich informacji.
W każdym razie dorocica - dzisiaj Twój dzień i Twoich bąbelków, niech zostaną z Tobą na całe 9m
konwalia i szarlotka - poniedziałki mi najbardziej nie pasują, może jakiś wtorek albo czawrtek popołudnie?

Ja też juz odliczam tygodnie do mojego krio... nie mogę się doczekać!!!

Cześć kochaniutka :) Mam nadzieję, że jednak nie oszalejesz, dzieciaki muszą mieć zrównoważoną matkę :D
ewelko jeśli one tylko są jeszcze ze mną to ja równowagę szybciutko odzyskam :-) do wczoraj byłam dobrej myśli, ale powoli tracę nadzieje, brzuch mnie boli jak na małpkę i tempka spadła o 0,1

czarna380 ja mam podanego jednego zarodka 9 kom. i też mam takie plamienia. Dziś mój 7 dpt i nie wiem na razie co to znaczy.

klara81 napisz mi od kiedy masz te plamienia, jakiego koloru i jak obfite, bo ja już zaczynam fiksować, to czekanie mnie dobija cały czas biegam do toalety i sprawdzam czy coś mam na wkładce, dziś jest mój 6dpt, jeszcze 4 dni, a ty kiedy tsetujesz ??

dorocica trzymam kciuki za transfer i za wgryzanko :-)

będzie dobrze, ważne, że nie masz żadnych plamień, one nic dobrego nie wróżą

czarna380 ja tez plamilam po transferze.Byl to 3,4 i 5dpt.Potem cisza.Wedlug mnie bylo to zagniezdzanie zarodka.Wertowalam internet i roznie pisza o implantacji,ale widocznie to sprawa indywidualna. Potem mialam malutkie plamienie ,doslownie plamka w terminie miesiaczki,ktorej nie dostalam :-) Takze ja trzymam mocniutko kciuki:tak:
u mnie był to 2,3,4 i 5 dzień po, dziś narazie nic nie widzę, ale bolą mnie jajniki jak przed @, napisz mi jakiego koloru miałaś plamienia

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry