Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ptencer - wizytę mam 15.04Jesli mialas sie denerwowac, to dobrze, ze zrobilas betke-> przynajmniej wiesz, ze wszystko jest dobrze i dzidzia rosnie:-)Kiedy wizytka u gina?
U mnie nadal zero mdlosci, a jutro juz zaczyna sie 11 tydzien, wiec chyba ta przyjemnosc mnie ominie:-)
A jak u Ciebie samopoczucie?
dorocica-> dlaczego transferek juz jutro? Ile komoreczek sie zaplodnilo?

Hej dziewczyny....ale ten czas wolno leci...u mnie 6dpt...tak jak czarna380 ..transfer 2 kwietnia miałam
....ale z objawów nic
w nocy już skurczu ani jednego....brzuch normalny...żadnego bólu piersi, może minimalny jak zawsze przed @....czasem takie napięcie w podbrzuszu i lekki ból czy kłucie albo delikatny skurcz ale tez identyczny tak jak przed @
dlatego zaczynam coraz bardziej wątpić że się uda....
katyia, konwalia...a może poniedziałek koło 17.00 ???![]()
Jak narazie zero mdlosci,wiec szybko zjadlam sniadanie;-)Teraz mala kawka;-)Jestem na zwolnieniu,wiec staram sie duzo odpoczywac,lezec.A w srode 1 usg,juz nie moge sie doczekac 

ewelko jeśli one tylko są jeszcze ze mną to ja równowagę szybciutko odzyskam :-) do wczoraj byłam dobrej myśli, ale powoli tracę nadzieje, brzuch mnie boli jak na małpkę i tempka spadła o 0,1Cześć kochaniutkaMam nadzieję, że jednak nie oszalejesz, dzieciaki muszą mieć zrównoważoną matkę
![]()
klara81 napisz mi od kiedy masz te plamienia, jakiego koloru i jak obfite, bo ja już zaczynam fiksować, to czekanie mnie dobija cały czas biegam do toalety i sprawdzam czy coś mam na wkładce, dziś jest mój 6dpt, jeszcze 4 dni, a ty kiedy tsetujesz ??czarna380 ja mam podanego jednego zarodka 9 kom. i też mam takie plamienia. Dziś mój 7 dpt i nie wiem na razie co to znaczy.
będzie dobrze, ważne, że nie masz żadnych plamień, one nic dobrego nie wróżąHej dziewczyny....ale ten czas wolno leci...u mnie 6dpt...tak jak czarna380 ..transfer 2 kwietnia miałam
....ale z objawów nic
w nocy już skurczu ani jednego....brzuch normalny...żadnego bólu piersi, może minimalny jak zawsze przed @....czasem takie napięcie w podbrzuszu i lekki ból czy kłucie albo delikatny skurcz ale tez identyczny tak jak przed @
dlatego zaczynam coraz bardziej wątpić że się uda....
u mnie był to 2,3,4 i 5 dzień po, dziś narazie nic nie widzę, ale bolą mnie jajniki jak przed @, napisz mi jakiego koloru miałaś plamieniaczarna380 ja tez plamilam po transferze.Byl to 3,4 i 5dpt.Potem cisza.Wedlug mnie bylo to zagniezdzanie zarodka.Wertowalam internet i roznie pisza o implantacji,ale widocznie to sprawa indywidualna. Potem mialam malutkie plamienie ,doslownie plamka w terminie miesiaczki,ktorej nie dostalam :-) Takze ja trzymam mocniutko kciuki![]()