reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Buniaczek pisalas chyba ze 17 miałas transfer to raczej była jednak ciąża z in vitro bo gdyby było to naturalne poczecie to nawet by jej nie zobaczyli :-( przykro mi kochana wiem co czujesz dokładnie sama to przechodziłam trzy razy ostatnio 3.01.14 z tym ze ja miałam za każdym razem laparotomie :-/

Kwiatuszek witaj w klubie smutasow.....wypije lampke wina na twoje konto :-( Przykro mi bardzo....

dziekuje wam za wsparcie, z takimi babkami jak wy jest na pewno latwiej przez to wszystko przejsc :blink: Coz moja walka z invitro sie skonczyla, ale ja sie nie poddaje i nadal bede walczyc o dziecko :tak: W poniedzialek dzwonimy do osrodka adopcyjnego i umawiamy sie na spotkanie. Ciekawe czy znajda wolny termin jeszcze w tym roku ???. Wam Kochane zycze samych pozytywnych bet i zeby takich beznadziejnych przypadkow jak ja juz nie bylo :no:.
Pewnie bede zagladac jeszcze na forum, bo inaczej sie nie da.......za was wszystkie trzymam kciuki

Po takim czasie zarodek by sie nie utrzymal. Bo w dniu wykonania bety pierwszej po transferze byla 1.32. Ale nie wazne tak czy siak to i tak bylo ale zle sie zagniezdzil i bardzo mi z tym zle.

jakiś zły dzień dzisiaj jest ;-(

quinnie nie wierze tak mi przykro...czyli już pewna jesteś ze adopcja??

kwiatuszek przykro mi ;-( i co dalej??

calineczkaa tak jutro odmrażamy i ruszamy z procedurą...

LISTOPAD

21: gos1512 - punkcja
21: goga324 - wysoka beta!

21: kate_p7 - odmrażanie oocytów

22: coleta - udany transfer
24: liskka - podglądanie płci
24: milkaa - wysoka beta!
24: danii - udany transfer
24: Hess - podgladanie pęcherzyków
25: Asia_77 - wizyta kontrolna
25: Sykatynka - podglądanie maluszka
26: Aisa79 - wizyta u genetyka
26: kate_p7 - udany transfer
27: kasik36 - usg połówkowe
27: Ewelajna86 - wysoka beta!
27: calineczkaa - wysoka beta!
27: Aisa79 - wizyta u lekarza prowadzącego
27: calineczkaa - wysoka beta!
28: justys8782 - podglądanie maluszka
30: Olusia - usg połówkowe
Komóreczka - criotransfer
andzia.m - stymulacja
mmm... - wizyta przed stymulacją
mizanka1 - wizyta przed stymulacją

GRUDZIEŃ

01: inka26 - wizyta u immunologa
02: Kasik36 - wizyta z juniorem
02: Yplocka1 - wizyta wstępna
02: Luize - badania prenatalne
03: Aisa79 - wizyta u genetyka
04: Asia_77 - podglądanie pęcherzyków
11: Asia_77 - podglądanie pęcherzyków
16: Asia_77 - punkcja
16: GizaS - wizyta kontrolna
17: Agulla84 - genetyk
kikifish87 - udana stymulacja
Andziulek - stymulacja
inka26 - udany criotransfer

STYCZEŃ

Yplocka1 - udany criotransfer
GizaS - udana stymulacja

Ostatnia edycja:
Smutne dzis wiesci na forum :( quinnie,kwiatuszek i bunieczek bardzo Wam wspolczuje :( quinnie moja siostra tez skaczyla kurs zeby adoptowac dzieciaczka w miedzy czasie probuje jeszcze ifv.Nie martw sie kochana wiezi krwi nie sa az tak wazne.Dziewczyny nie poddawajcie sie :* sciskan mocno.Gos1512 co znaczy wizyta kfalifikacyjna przed drugim podejciem?myslalm ze sa 3proby i wystarczy tyko jedna kfalifikacja.

reklama
buniaczek dziś może nie jest najlepszy dzień w twoim życiu, ale powoli z dnia na dzień będzie coraz lepiej.. przejdziesz przez to wszystko i potem już będzie tylko lepiej. Poza tym z jednym jajowodem tez da się w ciąże zajść naturalnie, tylko dłużej trzeba się starać...wiem ze nic nie ukoi twojego smutku dzisiaj, bo jak by nie było to strata dziecka i nie da się przejść przez to obojętnie..sciskam mocno i gwarantuje ze z czasem będzie lepiej...

Do góry