reklama

Kto po in vitro?

reklama
Witajcie dziewczyny

Jo.M. – co słychać??

kiki – u mnie OK. Czasem jeszcze jest mi smutno jak pomyślę o trzeciej porażce :-( Robię różne badania i czekam na wyniki, ale to chyba już wiesz ;-)

Qunnie, kwiatuszek, bunieczek – dziewczyny bardzo mi przykro, że Wam się nie udało. Wiem jak to boli, nie dawno to przechodziłam po raz trzeci. Trzymajcie się, przytulam.

danii – trzymam kciuki za Twoje zarodki.

goga – kciukam za dalszy przyrost bety.

justys – beta pięknie przyrosła, gratuluję mamusiu.

solostar – histeroskopia jest po to, żeby zobaczyć w jakim stanie jest macica. Czy nie ma jakiś polipów itp.

kate – życzę Ci, aby te 2 komórki pięknie się zapłodniły, a następnie pięknie się dzieliły i dotrwały do 5 doby, aby stać się pięknymi blastkami :tak:
Sylwia – coraz częściej do nas zaglądasz. Czy zaczynasz starania o drugie bobo??;-)

OLUSIA – Z OKAZJI TWOJEGO ŚWIĘTA ŻYCZĘ CI:

By się spełniły Twoje życzenia, by się ziściły Twoje marzenia. By uśmiech często gościł na Twej twarzy, byś zdobyła w życiu szczyt swoich marzeń. Wszystko co chciałabyś by się zdarzyło, wszystko czego pragniesz by Twoim było. Oczywiście spokojnej i nudnej ciąży :tak:

images.jpg

Sorki, że tak na końcu posta, ale do Ciebie miałam najdłuższą wiadomość i dlatego tak wyszło :-)

Załączniki

• images.jpg
    images.jpg
    9,5 KB · Wyświetleń: 74
Ostatnia edycja:
calineczka progesteron podwyzsza temperature....:tak:

Gos super wynik, trzymam kciuki by wszystkie sie zapłodniły. :tak:

dani kciuki dalsze za twoje zarodeczki !! ;-)

buniaczek super ze czujesz sie troszke lepiej i ze wracasz do domku:-)

kate_p7 uuu a czemu tylko dwie? trzymam kciuki za 2 niech sie ladnie zapladniaja i dziela... :tak:

goga a skad to wiedzialas ze taka betka bedzie? robilas test wczesniej?;-)po cichu gratuluje!

justys8782 gratuluje przyrostu bety.... super !!:tak:

kiki super ze sie odezwalas !! tym razem musi sie udac !! no to super ze za chwile zaczynasz... ciesze sie !! :tak:a jak w pracy?

labo75 sliczna fotka... ;-)

Lilka kochana moja... bardzo ale to bardzo tobie dziekuje !!!! :-D jestes wielka !!

A mnie rano obudzil mezus i zlozyl zyczenia z namietnym buziaczkiem... i powiedzial bym poczekala do popoludnia...:biggrin2: a potem przyszedl, ubralam sie i na chwile wyszlam z domu i weszlam do auta i pojechalismy do restauracji gdzie dostalam bukiet roz, slodkosci oraz zamowil muzykow ktorzy zagrali przy naszym stoliku... a w domku dostalam kolejne prezenty... jutro ma przyjechac moja mama oraz tesciowie na poczestunek....a jeszcze imprezka dla przyjaciol bede robic w domu... ;-)

A to wyniki mojej kolezanki... dzis robila co o tym myslicie?

homocysteina 10,6 a norma do 15,40
witamina b12 - 311 a norma do 911
kwas foliowy 77,50 a norma do 18,70 ale bierze co dziennie kwas 0,4

Ostatnia edycja:
Kate ja jak to ja z moim optymistyczym nastawieniem napiszę, źe są aż dwie a nie tylko dwie. Obawiałaś sie, że nic nie będzie a tu proszę. Czasami do szczęścia więcej nie trzeba ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry