Witajcie dziewczyny
Jo.M. – co słychać??
kiki – u mnie OK. Czasem jeszcze jest mi smutno jak pomyślę o trzeciej porażce :-( Robię różne badania i czekam na wyniki, ale to chyba już wiesz ;-)
Qunnie, kwiatuszek, bunieczek – dziewczyny bardzo mi przykro, że Wam się nie udało. Wiem jak to boli, nie dawno to przechodziłam po raz trzeci. Trzymajcie się, przytulam.
danii – trzymam kciuki za Twoje zarodki.
goga – kciukam za dalszy przyrost bety.
justys – beta pięknie przyrosła, gratuluję mamusiu.
solostar – histeroskopia jest po to, żeby zobaczyć w jakim stanie jest macica. Czy nie ma jakiś polipów itp.
kate – życzę Ci, aby te 2 komórki pięknie się zapłodniły, a następnie pięknie się dzieliły i dotrwały do 5 doby, aby stać się pięknymi blastkami
Sylwia – coraz częściej do nas zaglądasz. Czy zaczynasz starania o drugie bobo??;-)
OLUSIA – Z OKAZJI TWOJEGO ŚWIĘTA ŻYCZĘ CI:
By się spełniły Twoje życzenia, by się ziściły Twoje marzenia. By uśmiech często gościł na Twej twarzy, byś zdobyła w życiu szczyt swoich marzeń. Wszystko co chciałabyś by się zdarzyło, wszystko czego pragniesz by Twoim było. Oczywiście spokojnej i nudnej ciąży
Sorki, że tak na końcu posta, ale do Ciebie miałam najdłuższą wiadomość i dlatego tak wyszło :-)