reklama

Kto po in vitro?

Hess ale coleta ma transfer wponiedzialek chyba, bo jest klęska urodzaju:tak:chyba ze cos pomyliłam...coleta???

Oluisa przepraszam ze wczoraj nie złożyłam życzeń tak skoncentrowana byłam na moich oocytach ze miałam napisac a potem poszłam się dołować :-(
wiec wszystkiego naj naj zdrówka i pociechy z dzieciaczków:-)

aisa79
niby moja mama to samo mówi :-)
wczoraj przeszłam z wściekłości a po głęboką depresje która utrzymuje się do dzisiaj, ale jest plus tego wszystkiego w poniedziałek jak odwołają ET to mniej boleć będzie...:-(już nic się nie da naprawić... a jak mój chłopak??:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie dziewczynki;-)
Ja się dzisiaj czuję jak na okres, bolą mnie nogi i w krzyżu i ogólnie czuję taki stan przedmiesiączkowy.
Dziś 5 dpt.
Wszystkim życzę miłego dzionka;-)

Calineczkaa nie wymyslaj!!! Przestan doszukiwac sie objawow @! Nie szukaj, kazda z nas Ci to powie :) bedzie dobrze i glowa do gory :)
Ja musze zadzwonic do labolatorium dowiedziec sie jak tam moje dzieci sie dziela albo czy sie dziela :( masakryczny strach!

Olusia robiłam betkę tez w środę , to był 7 dpt 3 dniowych zarodeczków, beta wtedy była 7,8 tak więc liczyłam ze wdwa dni pózniej będzie około 20 no i było, teraz robię w poniedziałek :) Oby znowu dobrze rosła :) A Tobie gratuluję dwóch serduszek !!!:-)

Witam
Gos ale jak to? To jest Twoje pierwsze ivf? Masz endo lub pco? Bo ilość komórke była fajna a że tylko 3 dobre i nie zapłodnione to szok:szok:Współczuję bardzo:zawstydzona/y: Porozmawiaj z embriologiem przy następnejwizycie w klinice wypytaj jakie były te pozostałe komórki MI czy MII i dlaczego tyle odpadło:baffled: Zacznij się suplementować DHEA i konezymem
Goga gratuluję przyrostu bety:sorry:dalej jest mała ale taka powinna być bo jesteś niecierpliwa :tak:oby w poniedziałek byla trzycyfrowa

Goga, pisząc swój post, właśnie miałam na myśli objawy in plus;-)
Mam nadzieję, że to blastuś wije sobie gniazdko;-)
Mam nadzieję, że to nie moja wyobraźnia i siła umysłu, tylko faktyczne objawy;-)
Byliśmy dziś w sklepie no i czułam, że wysiadają mi nogi i krzyż;-)
Goga, a Ty plamiłaś może?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry