Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
goga324 tak tak juz sobie przypominam...
chyba ciaza padla mi na glowe.... he he no to gratuluje... kiedy do lekarza idziesz? bedziesz powtarzac bete jeszcze raz?
kate_p7 kochana nie ma sprawy, wiadomo kazdy ma swoje sprawy, zycie itp... :-)
calineczkaa kiedy testujesz? ja tez mialam objawy jak na @ a udalo sie...;-)
gos1512 co ty mowisz? z 13 tylko 3? jak to mozliwe? hmm a moze jeszcze nic straconego? a w tym przypadku nie beda wkladac plemnika do komorki jajowej? czy juz za pozno jest?:-(
GizaS nie odpowiedzialas mi na moje pytanie... czy sie rozni fragmin, clexane czy fraxiparyna? ze lekarze zastanawiaja sie co tobie dac? bo to chyba to samo jest? hmm
chyba ciaza padla mi na glowe.... he he no to gratuluje... kiedy do lekarza idziesz? bedziesz powtarzac bete jeszcze raz?kate_p7 kochana nie ma sprawy, wiadomo kazdy ma swoje sprawy, zycie itp... :-)
calineczkaa kiedy testujesz? ja tez mialam objawy jak na @ a udalo sie...;-)
gos1512 co ty mowisz? z 13 tylko 3? jak to mozliwe? hmm a moze jeszcze nic straconego? a w tym przypadku nie beda wkladac plemnika do komorki jajowej? czy juz za pozno jest?:-(
GizaS nie odpowiedzialas mi na moje pytanie... czy sie rozni fragmin, clexane czy fraxiparyna? ze lekarze zastanawiaja sie co tobie dac? bo to chyba to samo jest? hmm