Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
On juz nawet nie chce podchodzic do 3 proby bo nie chce ogladac jak ja sie kluje i na nic to wszystko. A o dawcy to juz dawno rozmawialismy i sie godzina takie rozwiazanie ja tez chce ale sie boje nie wiem ma 100 mysli na minute, glowa mi peka !!!
Mi pobrali 10 komórek przy poprzednim podejściu. Wszystkie sie zapłodniły. 2 zarodki mi podali, 2 udało się zamrozić w 5 dobie , a reszta przestała się dzielić. Więc kolorowo nie było .
Zobaczymy jak teraz...
Przedtem szłam krótkim protokołem , a teraz długim . Ponoć ma to znaczenie.
I stąd moje pytanie . W czym ma przewagę długi protokół nad krótkim?
Gos kochana tak mi przykro! trzymaj sie.Wiem jak to boli jestem na swierzo z podobna sytuacja.To jest tak dolujace,ze sie odechciewa.Kochana poplacz sobie dzis jutro bedzie lepiej.Jesli Twoj m godzi sie nan nasienie dawcy to dobrze macie jakis plan.A przy tamtym podejsciu z tego co pamietam mialas chyba nawet blaste tak?ebriolog mowila czy przyczyna sa napewno plemniki?dlaczego tak sie stalo?sciskam Cie mocno i naprawde bardzo mi przykro
Przy pierwszym podejsciu z 7 nadawaly sie 5 z czego sie tylko 2 zaplodnily i podali mi w 3 dobie 8 blastowego a 6 zostawili do 5 doby ale nie przetrwal
Transfer mialam dzis. Z wszystkich pobranych komorek (13) do dzis zostaly tylko 2. Transferowalismy oba. Jeden lepszy, drugi slabszy. Co ma byc to bedzie. A bedzie... musi byc dobrze. Zaleglam na lozku i odpoczywam.