reklama

Kto po in vitro?

reklama
On juz nawet nie chce podchodzic do 3 proby :( bo nie chce ogladac jak ja sie kluje i na nic to wszystko. A o dawcy to juz dawno rozmawialismy i sie godzina takie rozwiazanie :) ja tez chce ale sie boje :( nie wiem ma 100 mysli na minute, glowa mi peka !!!

Mi pobrali 10 komórek przy poprzednim podejściu. Wszystkie sie zapłodniły. 2 zarodki mi podali, 2 udało się zamrozić w 5 dobie , a reszta przestała się dzielić. Więc kolorowo nie było .
Zobaczymy jak teraz...
Przedtem szłam krótkim protokołem , a teraz długim . Ponoć ma to znaczenie.

I stąd moje pytanie . W czym ma przewagę długi protokół nad krótkim?

Gos kochana tak mi przykro! :( trzymaj sie.Wiem jak to boli jestem na swierzo z podobna sytuacja.To jest tak dolujace,ze sie odechciewa.Kochana poplacz sobie dzis jutro bedzie lepiej.Jesli Twoj m godzi sie nan nasienie dawcy to dobrze macie jakis plan.A przy tamtym podejsciu z tego co pamietam mialas chyba nawet blaste tak?ebriolog mowila czy przyczyna sa napewno plemniki?dlaczego tak sie stalo?sciskam Cie mocno i naprawde bardzo mi przykro

reklama
Transfer mialam dzis. Z wszystkich pobranych komorek (13) do dzis zostaly tylko 2. Transferowalismy oba. Jeden lepszy, drugi slabszy. Co ma byc to bedzie. A bedzie... musi byc dobrze. Zaleglam na lozku i odpoczywam.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry