Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Wczoraj mialam punkcje i wczoraj zapladniali. Kazali mi dzwonic w poniedzialek bo teraz beda je obserwowac ale marne szanse wogole nie bylo mowy o transferze...
gos1512 no dobra dobrze nie jest, ale jeszcze może się wszystko zdarzyć...może akurat teraz wywaliły przedjądrza i odpoczywają :-) komórka powinna się zapłodnić w ciągu 20-24h bodajże ale rożnie może być...
Hess ja się fatalnie czuje :-( :-( smutam mój M mnie wyciąga na miasto cos zjeść...może i ma racje....bo ile można smutac...
Olusia widzę że koleżanka wyedukowana:-)
jak ja przeżyje do poniedziałku...jeszcze niedziela...boję się tego telefonu z laboratorium , bo łzy mi pociekną...a będę w pracy:-(
gos bardzo mi przykro, doskonale wiem co czujesz bo ja rok temu przeżywałam to samo a jak widzisz w końcu się udało:-) Tak więc głowa do góry, może to nie był TEN cykl. Spróbuj suplementacji DHEA Eljot i Omega 3 przez 3 miesiące, pamiętaj nie bierz leków zawierających ibuprofen.
Kate no wiem troche.. wiadomo ze nie wszystko ... o tych mutacjach to w ogole zielonego pojecia nie mam, ciemna masa ze mnie...no bo nie musialam sie zaglebiac w ten temat.. kazdy ma jakas wiedze bo siedzi w tym i sie interesuje... :-) na pewno bedziesz wszystko dobrze !! trzymam kciuki !!