• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto po in vitro?

reklama
gos1512 no dobra dobrze nie jest, ale jeszcze może się wszystko zdarzyć...może akurat teraz wywaliły przedjądrza i odpoczywają :-) komórka powinna się zapłodnić w ciągu 20-24h bodajże ale rożnie może być...

Hess ja się fatalnie czuje :-( :-( smutam mój M mnie wyciąga na miasto cos zjeść...może i ma racje....bo ile można smutac...

Olusia widzę że koleżanka wyedukowana:-)

jak ja przeżyje do poniedziałku...jeszcze niedziela...boję się tego telefonu z laboratorium , bo łzy mi pociekną...a będę w pracy:-(

Ostatnia edycja:
gos bardzo mi przykro, doskonale wiem co czujesz bo ja rok temu przeżywałam to samo a jak widzisz w końcu się udało:-) Tak więc głowa do góry, może to nie był TEN cykl. Spróbuj suplementacji DHEA Eljot i Omega 3 przez 3 miesiące, pamiętaj nie bierz leków zawierających ibuprofen.

Kate no wiem troche.. wiadomo ze nie wszystko ... o tych mutacjach to w ogole zielonego pojecia nie mam, ciemna masa ze mnie...no bo nie musialam sie zaglebiac w ten temat.. kazdy ma jakas wiedze bo siedzi w tym i sie interesuje... :-) na pewno bedziesz wszystko dobrze !! trzymam kciuki !!

gos1512 w dalszym ciagu trzymam kciuki !:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry