reklama

Kto po in vitro?

reklama
Aisa do kate wlasnie maja dzwonić a do mnie nie, no i nie zadzwonili, wiec lekko zmulona po relanium jade na transfer bo nie zadzwonili.
Dam wam znać po rozmowie z embrioligiem bo znając życie bede cZekac na transfer.

kikifish87 kochana zdrowka zycze...!!:tak: no antybiotyk moze oslabic komorki, na pewno nie bierz ibupromu, jedynie paracetamol, rutinoscorbin i herbatka z miodem, cytryna itp, czosnek z mlekiem... :tak:

Milkaa1989 to po cichu gratuluje.... czekamy na wynik bety !!:tak:

Kate trzymam kciuki za twoje komoreczki !!;-)

danii kciuki za transfer !! :-)

Dorotka :*

gos1512 a czemu jestes tyle na l4? przykro mi ze komoreczki takie byly.. a co z reszta? zaplodnily sie? bo juz normalnie mam metlik w glowie.. aaaa nie zaplodnily sie? tzn nie podzielily sie? przykro mi ... :-(

GizaS wiesz juz jakie zastrzyki bedziesz brala?:tak:

Ostatnia edycja:
Ooooo...widzę ,że sporo nas z Provity :-)

a do mnie własnie dzwoniła rejestratorka , aby potwierdzic jutrzejszą wizyte :-) nic ciekawego się jutro nie dowiem , ale stresik jest :zawstydzona/y:

Olusia7982 poszlam do psychiatry po nieudanym pierwszym podejsciu do in vitro pozniej doszlo gnebienie mnie przez szefowa a lekarz stwierdzil ze najwazniejsza jestem ja i mam byc zdrowa :) no a teraz bedzie kolejna pogadanka, ltumaczenie mi tego co mi sie przytrafilo :( pomagaja mi takie wizyty bo moj maz jest skryty z siostra nie jestem tak blisko a mama jak to mama :) a komorki nawet nie zaczely sie dzielic :( nie te plemniki ...

reklama
Gos, to fajnie, że te wizyty Tobie pomagają.
I ogólnie trzymam kciuki za Ciebie, aby wkońcu szczęście do Ciebie się uśmiechnęło.
Qurcze, dziewczyny, ale mi wywaliło podbrzusze!!!Właśnie koleżanka mi powiedziała, że przytyłam;-(Sama po sobie widzę;-(
Jestem tłuściochem, a już byłam taka szczupła.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry