reklama

Kto po in vitro?

Aisa_77 Hess wyniki weryfikacji:

estradiol 38
progesteron 2.33

chyba estradiol przy niski czekamy na info od lekarza

Zrobiłam dzisiaj jeszcze AMH w podziałek wypełniam dokumenty do rządówki i jeśli cudu nie będzie to jeszcze nie koniec:-) Pani pielęgniarka była równie w szoku że robię AMH, ze aż musiała się zapytać:-p po co?? weryfikacja i AMH? po czym stwierdziła że: dobrze sobie pani to wykombinowała:-):-)

reklama
lilka-1986 ty szczęściaro ja tez tak chce:-) to trzymaj za nas kciuki żebyśmy wyrabiały nową normę:-) normę zachodzenia w ciąże z moruli w 5 dobie!:-) bo ty tez miałaś w 5 dobie morule, prawda??

Dziewczyny wychodzę ze szpitala.... Wczoraj ból był straszny i długo się meczylam bo nie miałam jak wezwać pielęgniarki, nie było dzwonka ani nic a sama lezalam, że dwa razy zemdlalam z bólu.... W końcu dostałam ketonal, zarodek wyszedł, i trochę odpuscilo. Wygląda na to że wszystko się już dalej oczyści samo, mam się zgłosić na kontrolę ok. Wtorku.....

Kate oczywiście ze trzymam kciuki!!! Miałam morule w 5 dobie dlatego podali mi 2 zarodki i oba się przyjęły. Z tym ze Hania ze mną została :-D podchodziłam z dziewczyną która miała 2 piękne blastki i jej się nie udało niestety.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry