reklama

Kto po in vitro?

sykatynka trzymaj się dziewczyno już nie długo to wszystko się skończy...ale ja przy wypisie powiedziałabym co myślę na temat tej pomocy pielęgniarskiej:wściekła/y:

reklama
lilka-1986 no ja tez chciałbym mieć dziewczę:-) a marzenie mego M to bliźniaki i w sumie moje trochę też:-p ale teraz będę się cieszyła chociaż z jednego:-) i nawet już nie ważne co będzie miało miedzy nogami:-D byleby było:-)

Kate pewnie ze nie ważne... My do 12 tyg mówiliśmy do brzucha Karolek bo pewni byliśmy ze ogonek będzie a tu niespodzianka :-D będziesz miała jakieś weryfikację? Ja miałam 4 dpt progesteron nic więcej. Betę robiłam 10 dpt i nie powtarzałam.

Olusia dzisiaj jest 22dc lekarz już dzwonił..mówił ze faktycznie hormony trochę niskie i dodał estrofem no i lutinus podjezyk...dodatkowo ponoć z mrożonych komórek to wolniej idzie z jego doświadczenia i żebym 6dpt nie nastawiała się na pozytywna bete wynik może być ale nie musi:-(

lilka-1986 to trzeba było potem z Karola zrobić Karolinkę tez ładnie:-) ale najładniej Hania bo moja mama tez jest Hania:-D
Weryfikacje miałam dzisiaj 3dpt potem 6dpt i10dpt ale myślałam ze 6dpt już się czegoś dowiem bo 6dpt dziewczyny wyniki pozytywne mają, a u mnie jak zwykle inaczej:-p

Witajcie
Nie nastawiam sie na pozytywną bete :( Ciągle mnie boli brzuch jak na okres i dziś mam śluz koloru blado jasno czerwonego od rana. Ciągle gdy mam ból podobny do okresowego to na drugi dzień z rana coś musi się dziać:( Nastawiam się na porażkę :(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry