Kate - to mnie możesz wpisać do kalendarza na wizytę kontrolną na 12 grudnia... też będę potrzebowała kciuków, ponieważ od tego, czy wszystko dobrze się oczyściło, będzie zależało wszystko to, co dalej... Jestem zapisana do Niemoczyńskiego, ponoć dobry...
No i w przyszłym tygodniu wyniki przeciwciał antykardiolipidowych, antyfosfolipidowych, antykoagulanta tocznia, homocysteiny i APTT. Tyle zrobiłam na razie. Dorotka - nie było możliwości zrobienia tych anty beta 2-glikoproteinie... myślisz, że to możliwe, aby przeciwciała antyfosfolipidowe to było właśnie to, tylko pod inną nazwą?
W przyszłym tygodniu zrobię toksoplazmozę, cytomegalowirus i różyczkę...
Dostałam też już zestaw do panelu na niepłodność, muszę go tylko zrobić i odesłać... Dziewczyny, które to robiły - dostałam wraz z zestawem wypełniony już formularz kuriera - to teraz tylko zrobić badanie i zadzwonić po kuriera z tej firmy, żeby odebrał? I to już chyba na koszt invicty?
Dziewczyny z warszawy i okolic - bardzo polecam szpital św. Zofii. Żeby dac przykład różnicy w cenach - za przeciwciała antykardiolipidowe IgG i IgM w luxie ze zniżką zapłaciłabym ok. 160 zł. za oba, w św. Zofii zapłaciłam 80 za oba... Różnica niemała, szczególnie jeśli weźmie się pod uwagę to, że tych badań troszkę jest.. Przy okazji fajne pielęgniarki, dobra obsługa, wszystko fajnie skoordynowane, na numerki, wyniki do odbioru w necie... Ja po zeszłotygodniowym doświadczeniu z Madalińskiego jestem Zofią zachwycona... Nawet żałuję, że jednak nie poszłam tam w zeszłym tygodniu, ale nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem...