Witam
Nie było mnie jakis czas bo miałam niespodzianke w postaci odwiedzin kochanych rodziców. Właśnie pojechali:-( to nadrabiam bb.
kate- bidulko ty moja przykro mi bardzo ze jednak czar nadzieji prysnąl.mialam wielka nadzieje ze choc tobie sie poszczesci i bedzie prawidłowy finał...Wiem ze ci ciezko . Tak jak juz to ktos przede mna pisał musisz przezyc żałobe wypłakac i powoli myslec o kolejnym podejsciu.
tola jak sytuacja u ciebie? kiedy punkcja?? chyba ze minęłam w tym natłoku nadrabianych stron???
Jak zniosłas długi protokół??
asia bardzo mi kochana przykro:-( ja sobie pomysle ze za tydzin moge podzielic twój los... Moglabys mi napisac ile czego brałas?? a dr wyjasnił ci z czego ten prg? jakie najblizsze plany??
calineczka przykro mi ze mutacje cie dopadły ale napewno jest jakies wyjscie z sytuacji. Ja tez zamówlam te pakiety z invicty ale jakos nie moge sie zebrac zeby oddac probke
jo.m moja kochana wkoncu sie odezwalas. strasznie mi brakuje i ciebie i lili. a o zuli juz nie spomne bo zula teraz zajeta tweensami

współczuje urwania głowy. Co do metforminy to napisalam pytanie na forum bocianowskim i tam mi odpowiedzial ekspert ze mam nie odstawiac bo ma korzystny wpływ przy ivf.
Ale tak sobie przypomniałam ze przy ostatniej stymulacji tez mialam z tym problem. I zadne prosby czy grozby nic nie daly ze on nie chce tego leku przy stymulacji. Ja i tak go nie słuchałam i brałam leki bo je miałam. Teraz poprosiłam o wypisanie recepty to mi nie przepisał.Ale ja sobie poradze i bede miec metforax i bede łykac.
sykatynka- przeczytałam wiadomosc na tel i sorry ze nie odpisalam . Mam nadzieje ze bedziesz pamietała o mnie nastepnym razem:-) i sie zobaczymy poznamy. Serdecznie zapraszam.
Lila- kochana ty moja jak wyniki?? dotrły wkońcu?? a co z nasza kochana klinika i powtórnym badaniu??
Sorry ale reszty nie pamietam przy takiej ilosci stron-ale kazdemu zycze powodzenia
Szczerze strasznie boje sie tego długiego protokołu. Pierwszy raz go przechodze,bo zawsze mialam krótki protokól. Kiedy wspomniałam dr ze to moja ostatnia stymulacja i ostatnia szansa to wpadł na pomysł długiego protokołu. Boje sie ze skończy sie jak u Asi. Brałam 21 dni antykoncepcje+ w 21 dc pierwszy zastrzyk gonalopeptylu(mam ich 14) Myslicie ze na wizyte na 22.12 mam sobie zrobic prg ? czy cos jeszcze zbadac??
bo dr nie kazał robic zadnych badan tylko pojawic sie w trakcie 13, 14 gonalopeptylu.