reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Olusia na mam nadzieje, że spadnie i cyrków z następną @ nie będzie to w połowie stycznia zacznę stymulacje..:-)

dorotka tak luty jest nasz:-)

sykatynka na razie to z nerwów brzuch może Cię boleć. Mam nadzieje ze to nic groźnego, wiem ze ciężko jest się uspokoić..tule mocno :-(

reklama
Kasik36 myślisz że to plamienie? Jeszcze dziś doszedł dziwny ból podbrzusza kłucie uczucie rozpierania i to wszysto jeszcze potęguje mój niepokój :no: co do bety to na pierwszy rzut oka ładnie przyrasta ale jak tak policzylam procentowo to pierwszy przyrost był ok230% drugi 130 a trzeci 100 trochę mnie to niepokoi :no: wizytę pierwszą mam na 22.12 do tego czasu zwariuje

Tola32 o której transfer? jak zarodeczki? czekamy na relacje:-)
3mam kciuki
Hejka
Nieśmiertelnie dzięx za pamięć. :-)
Wziełam 2 maluchy
4x są B. To chyba dobrze nie wróży. Choć mam nadzieję, że dadzą rade! Zadzwonie tam w pon.
Estradiol w dniu podaniu ovitrelka 3500 No więć jaja jak berety:szok:Progesteron niski.
Dr robił przed transferem usg. Płynu w macicy nie ma. Wiec ok. Jajnik lewy nieznacznie powiększony.
Mam nadzieję, że to nie będzie złym proroctwem dla moich Twinsów. I oby się zadomowiły w swoim M1;-)

Ostatnia edycja:
majko z przyrostem bety jest ok, wystarczy, ze zrobilas badanie z przerwa 46 godzinna a nie 48 i juz bedzie inna wartosc. Pisze tylko ze swojego doswiadczenia, ekspertem nie jestem. U mnie zaczelo sie malutkimi brazowymi jakby kreseczkami widocznymi tylko podczas aplikacji lutki. Przestalam uzywac aplikatora bo myslalam, ze to od tego. Kilka dni bylo ok a po jakims tygodniu zaczely sie plamienia wieksze, byly juz na wkladce. Pedzilam do labo zrobic bete i progesteron ale bylo ok. I tak mnie nawiedzaly na poczatku dosyc dlugie 5-7 dni, 1-2 dni przerwy i znowu. Z czasem plamienia byly coraz krotsze a odstepy miedzy nimi coraz dluzsze. Jak na razie od 8-9 tygodni (odpukac) nie wrocily ale stres jest podczas kazdej wizyty w toalecie.

Tola a zarodki byly 3 dniowe? Prosze mi tu zle nie mowic o zarodkach B bo ja mialam podany 1BB i kopie mnie juz od kilku tygodni ;) Oby dni do wysokiej bety minely jak najszybciej :)
Tak 3 dniowe. Wziełam te A ale cyferki pewna nie jestem. Reszta walczy
Mam nadzieję, że dadzą radę i te w brzuchu i pozostała reszta

Ostatnia edycja:
Majko nie stresuj się. Ja plamiłam 8dpt a 12dpt miałam taki beżowy śluz. Pani doktor mówiła mi że tak może być wiec nie stresuj się, A jak do 22 nie wytrzymasz to idz do lekarza 19. Pęcherzyk będzie juz widoczny. :)

Laseczki ja po podglądaniu. 14 pęcherzyków,estradiol 1100 mam nadzieję, ze wzrośnie bo dziś dopiero 5 ds, kolejna wizyta w środę

reklama
Do góry