reklama
mmm...
Fanka BB :)
biorę ale dziś pojawiła się krew.
jak wygląda sytuacja gdy podane są 2 zarodki a tlko jeden się przyjmie? ten drugi się wchłania czy systępuje plamienie/krwakienie?
mmm...
plamienie miałam 4 dpt i miałam nadziejęże to implantacja, do 9 dpt (czyli do wczoraj )było czysto, wczoraj wieczorem pojawiło się plamienie, rano znowu czysto, potem około13 cś jak krew wewnątrz.mmm... nie mam pojęcia jak to będzie z dwoma zarodkami :-( który to dpt?Mi mój doktorro mówił, że plamienia to normalna rzecz w ciąży, więc może nie oznacza to nic złego.
kikifish87
mmm- mam nadzieje ze sie mylisz w swoich podejrzeniach, wiem jak sie czujesz jestem w takiej samej sytuacji. to teraz moja ostatnia stymulacja i wielka niewiadoma .
kate- oczywiscie dam znac. mam nadzieje ze bedzie sie czym pochwalic. Jade na 7:30.
Żeby nie było za łatwo to dzis pokazały mi sie objawy infekcji . Mysle ze to konsekwencje antybiotykow:-(
A zeby tak sie nie stało to łykałam osłonowe tbl 2xdz. teraz na szybko wszystko co mam stosuje bo jutro juz punkcja
kate- oczywiscie dam znac. mam nadzieje ze bedzie sie czym pochwalic. Jade na 7:30.
Żeby nie było za łatwo to dzis pokazały mi sie objawy infekcji . Mysle ze to konsekwencje antybiotykow:-(
A zeby tak sie nie stało to łykałam osłonowe tbl 2xdz. teraz na szybko wszystko co mam stosuje bo jutro juz punkcja
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Kiki kciuki za jutro ... jak ja bralam antybiotyk to bralam dopochwowo leki z kwasem mlekowym wlasnie po to by nie bylo infekcji... !! szkoda ze wczesniej nie bralas... oby nie rozwinelo sie bardziej !!
mmm jeszcze nic straconego.... trzymam kciuki !!
Ja wrocilam do domu o 4 nad ranem, padnieta, zmeczona ale bylo super.... !! wybawilam sie, pojadlam, napilam sie picolo i bylo super...:-) a jutro ide na ponowne badania, okaze sie czy tamte badania sie mylily

mmm jeszcze nic straconego.... trzymam kciuki !!

Ja wrocilam do domu o 4 nad ranem, padnieta, zmeczona ale bylo super.... !! wybawilam sie, pojadlam, napilam sie picolo i bylo super...:-) a jutro ide na ponowne badania, okaze sie czy tamte badania sie mylily
dorotav
kate, jutro będę robić badania.
mmm, a to plamienie jaki ma kolor jasno czerwony czy może beżowy ? może to jakiś krawiaczek się oczyszcza ? zrób jutro rano betę tylko ona prawdę powie.
kiki, jutro na punkcji powiedz, że masz podejrzenia infekcji, zapiszą Ci coś na pozbycie się paskudztwa, żeby doszło do transferu, z dostępnych możesz stosować clotrimazolum w kremie i lactovaginal ale nie wiem czy pomoże jak to się rozwinie bardziej. Na infekcję po antybiotyku najlepszy jest macmiror complex 500 ale on jest na receptę. Trzymam kciuki za punkcję !!
mmm, a to plamienie jaki ma kolor jasno czerwony czy może beżowy ? może to jakiś krawiaczek się oczyszcza ? zrób jutro rano betę tylko ona prawdę powie.
kiki, jutro na punkcji powiedz, że masz podejrzenia infekcji, zapiszą Ci coś na pozbycie się paskudztwa, żeby doszło do transferu, z dostępnych możesz stosować clotrimazolum w kremie i lactovaginal ale nie wiem czy pomoże jak to się rozwinie bardziej. Na infekcję po antybiotyku najlepszy jest macmiror complex 500 ale on jest na receptę. Trzymam kciuki za punkcję !!
reklama
Podziel się: