reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

mmm.. ja plamiłam i to był dobry objaw:-) więc może nie jest zle, może za mala dawka progesteronu jest? a kiedy robisz bete? czy już jesteś pewna że to @, i nie robisz bety?

reklama
mmm... nie mam pojęcia jak to będzie z dwoma zarodkami :-( który to dpt?Mi mój doktorro mówił, że plamienia to normalna rzecz w ciąży, więc może nie oznacza to nic złego.

mmm... nie mam pojęcia jak to będzie z dwoma zarodkami :-( który to dpt?Mi mój doktorro mówił, że plamienia to normalna rzecz w ciąży, więc może nie oznacza to nic złego.
plamienie miałam 4 dpt i miałam nadziejęże to implantacja, do 9 dpt (czyli do wczoraj )było czysto, wczoraj wieczorem pojawiło się plamienie, rano znowu czysto, potem około13 cś jak krew wewnątrz.

mmm- mam nadzieje ze sie mylisz w swoich podejrzeniach, wiem jak sie czujesz jestem w takiej samej sytuacji. to teraz moja ostatnia stymulacja i wielka niewiadoma .

kate- oczywiscie dam znac. mam nadzieje ze bedzie sie czym pochwalic. Jade na 7:30.

Żeby nie było za łatwo to dzis pokazały mi sie objawy infekcji . Mysle ze to konsekwencje antybiotykow:-(
A zeby tak sie nie stało to łykałam osłonowe tbl 2xdz. teraz na szybko wszystko co mam stosuje bo jutro juz punkcja

Kiki kciuki za jutro ... jak ja bralam antybiotyk to bralam dopochwowo leki z kwasem mlekowym wlasnie po to by nie bylo infekcji... !! szkoda ze wczesniej nie bralas... oby nie rozwinelo sie bardziej !!:tak:

mmm jeszcze nic straconego.... trzymam kciuki !!:tak:

Ja wrocilam do domu o 4 nad ranem, padnieta, zmeczona ale bylo super.... !! wybawilam sie, pojadlam, napilam sie picolo i bylo super...:-) a jutro ide na ponowne badania, okaze sie czy tamte badania sie mylily

kate, jutro będę robić badania.

mmm, a to plamienie jaki ma kolor jasno czerwony czy może beżowy ? może to jakiś krawiaczek się oczyszcza ? zrób jutro rano betę tylko ona prawdę powie.

kiki, jutro na punkcji powiedz, że masz podejrzenia infekcji, zapiszą Ci coś na pozbycie się paskudztwa, żeby doszło do transferu, z dostępnych możesz stosować clotrimazolum w kremie i lactovaginal ale nie wiem czy pomoże jak to się rozwinie bardziej. Na infekcję po antybiotyku najlepszy jest macmiror complex 500 ale on jest na receptę. Trzymam kciuki za punkcję !!

reklama
Do góry