reklama

Kto po in vitro?

Kiki gratuluję i tak jak piszą dziewczyny powtórz za 2 dni dla świętego spokoju :) Trzymam kciuki za przyrost, ale jestem pewna, że będzie książkowy. Niech maluszek się wgryza i zostanie z Tobą na kolejne 8 miesięcy. Dbaj o siebie:)

Jolka,
kurczę to przykre zobaczyć taką betę i wiem, że cały zapał do walki ucieka, ale nie trać nadziei chociaż to trudne. Wielu z nas udało się przy ostatnim podejściu, czy ostatnim zarodku albo mrozaczku. Trzymam za Ciebie kciuki i żeby beta którą powtórzysz była dużo wyższa:)

Gizas, kciuki za owocną punkcję :tak:

reklama
Skierowanie mam ważne 2 miesiące, mam zadzwonić w pierwszym dniu cyklu i zapisać się na przyjęcie do szpitala w 10dc. Nie wiem co oni tam jeszcze mogą mi zbadać, bo chyba już wszystko zrobiłam sama, oprócz glukozy i insuliny po obciążeniu. W środę mam wizytę u mojego doktorka, więc się go poradzę.

dorotka z tego co ja pamiętam, jak mi robiono. Biopsja endometrium, usg, pomiar prolaktyny, progesteronu, estradiolu, kortyzolu, DHEAS, FSH, LH, testosteron, andiostendion, TSH. Z czego pierwsze 3 hormony o każdej porze dnia: rano, popłudniu, wieczorem, w nocy. Do tego krzywa cukrowa, insulinowa. Sprawdzają czy nie ma przerostu nadnerczy. Leżysz 3dni i Cię kłują:-p

Ostatnia edycja:
dorotka to był początek cyklu, ale pamiętam że @ miałam jak przyjmowali na oddział, więc u Ciebie o jakieś inne badanie chodzi:happy: Poza tym to było z 10 lat temu, więc może się zmieniło. Ja trafiłam tam, bo @ mi się zatrzymał, i w sumie nic się nie wyjaśniło, bo badania wyszły dobrze. Problem rozwiązał, zwykły ginekolog rejonowy:-p

Ostatnia edycja:
Czesc dziewczyny żadko się udzielam ale czasem potczytuje was :D trzymam kciuki za was wszysatkie. Ja mam cro transfer ostatniego mrozaczka w środę 21 stycznia a betę pewnie będę robić 2 lutego wiec można dopisać wkoncu do listy :) pozdrawiam.

anulla dzieki, mam nadzieje ze sie tym razem uda....

jolus mega mi przykro, ale zrob jeszcze raz bete, bo moja znajoma miala na pierwszym badaniu ponad sto a na drugim 1, powtorzyla i okazalo sie ze beta sie podwoila-cuda i pomyki sie zdarzaja, ja jeszcze wierze ze bedzie ok.....
ale masz natlok ostatnio bidulo, ale na ewentualne doly u mnie zawsze natłok pracy pomagal- po prostu nie myslalam o tym wszystkim, bo nie mialam kiedy

kiki gratuluje tak po cichutku, zeby nie zapeszac i mam taaaka ogromna nadzieje ze nam sie uda i jolci tez
ja tez nie mam zadnych objawow, jak gdyby nigdy nic, tylko nerwa mam na wszystkich i wszystko-taka zolza ze mnie teraz

Kate mozesz mnie wpisac do kalendarza, bo jutro mam 12dpt wiec robie bete-zobaczymy czy rosnie, a w pon, 14dpt wiec kolejna beta przede mna
gratuluje kwalifikacji :-)

reklama
zuzu- tez mam taka nadzieje, mysle ze wystarczajaco juz przeszłysmy i teraz kazda po koleji z naszego watku wkoncu przejdzie na ciezarowki. ja przez weekend nie bede robila bety. zrobie w 14 dpt tj poniedzialek.

solostar- witaj, trzymam kciuki za powodzenie

gizas- kciuki jutro za ciebie i twoje jajeczka

dorota- mam nadzieje ze dotarla wiadomosc

kate- gratulacje kwalifikacji. teraz kolejny krok to stymulacja i ciaza.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry