Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witajcie Kochane
Fusun nawet nie wiesz jak się cieszę ,że wracasz do walki :-)...
Wybaczcie ,że się nie odzywałam , ale strasznie słabo się czuję :-(. Lekarka w sumie stwierdziła ,że moja morfologia po takim krwotoku jest ok , mam sobie brac zelazo . Dała mi skierowanie na badanie moczu z posiewem oraz powtórke morfologii na jutro....zobaczymy.
Chyba nerwicy dostaję ....wciąż mam wrażenie ,że mam za mało tlenu, mimo ,że staram się robić głebokie wdechy to jakby we wdychanym powietrzu go brakowało ...nawet będąc na dworze. Męczę się schodząc na dół po schodach...koszmar. Do tego te suche dłonie i stopy :-( nie wiem co z nimi ....a może to paranoja?
Jakby tego było mało to znów w nocy strasznie krwawiłam....mimo ,że biorę proverę...około 11 samo przeszło i jest totalnie sucho...mój organizm jakiś nienormalny jest
Nieważne...
Za wszystkie jutrzejsze wizyty zaciskam kciuki na maxa :-)

GizaS ja liczyłam sie wcześniej w Prowicie w Katowicach u dr Orlinskiego dwie nie udane proby teraz przenioslam sie do Rzgowa do dr P R ciesze sie ze beta jest ok a tu taki progesteron masakra Mam wynik wieczorny i tez nic 0,53 tez mało czekam do jutra do godz 16. Wzielam juz popoludniu dupka 2 i wieczorem tez wezme 2 tabletki