reklama

Kto po in vitro?

Ewcia jak wizyta? Mam nadzieję, że może to jakiś krwiak i pęcherzyk się utrzyma. Co do lekarza, to dziwne, że nie dołożyła leków. Miałaś niski progesteron i dziewczyny pisały Ci żebyś wzięła więcej, ale to lekarz powinien kontrolować i zwiększyć dawki. Ja brałam ogromne dawki lutki i to dosyć długo.

reklama
Cześć i czołem;-)
Jestem padnięta jak pies;-)
Dziś byłam na podglądaniu, ale jak odebrałam wynik estradiolu, to się popłakałam, bo jest tylko 600. Progesteron jest prawidłowy.
Lekarz naliczył się około 6 większych pęcherzyków i mniejszych kilka. Muszę dziś wziąć dawkę 150 menopuru, a w weekend zwiększył mi na 225 jednostek. Wpisz mnie proszę Kate na poniedziałek na podglądanie, i pewnie na środę na punkcję. Także rewelacji nie ma. Mój pesymizm się sprawdza, że lipa będzie to podejście.
Poza tym, źle się czuję, mdli mnie, głowa mnie boli, i bym wszystkich zagryzła!!!:wściekła/y:Bardziej odczuwam jajniki i krzyż, aniżeli przy wcześniejszym podejściu, gdzie miałam o wiele więcej pęcherzyków. Nie wiem od czego to zależy. Pewnie w weekend mój stan mi się pogorszy i chandra wzrośnie:rofl2:
To na tyle;-)

Ewcia ma wizytę na 16 więc da znać później, też czekam na dobre informacje:sorry:
Kiki Ty już zapewne po wizycie? slyszałaś serduszko? wszystko w porządku?
Calineczka estradiol jeszcze wzrośnie, zobaczysz będzie dobrze-nie ilość a jakość się liczy:sorry:a nerwy to ja też dziś mam:baffled:chyba coś w powietrzu siedzi:-p

Siedzi cos w powietrzu, siedzi, ja od rana jestem jak potłuczona, boli mnie głowa i spać się chce...
Zapisałam się na poniedziałek do dra Dubrawskiego, ponoć się zna na immunologii i stosuje wlewy z intralipidu... mam nadzieję, że mi coś pomoże, tak bardzo chciałabym móc podejść w marcu do transferu.... :(
Kiki, dawaj znać jak serduszko!!!! :)

Ewciahcg przepraszam że cię przechrzcilam na ewelinehcg więcej to się nie powtórzy :-) dziwne ze po transferze nie dostalas luteine dowcipną i bralam ja naprawdę w dużych proporcjach. Mam nadzieję ze wszystko skończy się pozytywnie i zobaczysz pecherzyk. Czekamy na relację.
Kikifish jak wizyta? Napisz coś bo czekamy z niecierpliwością.

calineczkaa nie panikuj... Po 1 stymulacja może trwać do 14 dni i moim zdaniem nie ma to większego znaczenia czy będzie 10 czy 14 dni, jak jest ponad to jest błąd w sztuce. Po 2 na protokole krótkim raczej ma się mniej komórek niż na długim, ale są lepszej jakości i chyba o to chodzi! W poniedzialek będzie dobrze, 225 IU to duża dawka i na pewno 6 oocytów będzie.

Olusia a jak sie przeziebiłas jak bralas encrton to go odstawiałas??
Ola miłego lezenia, abys wypoczela w tym czasie i psychicznie odpoczeła...

Ewcia 16-ta kciukiz acisniete i czekamy na Cie...

a ja byłam u lekarza rodzinnego powiedziałam ze prawdopodobnie jestem w ciazy a on przepisal mi lek homaopatyczny i kazał lezec, zwolnienie dał mi tylko do wtorku
a do tego mąż jest chory i dostał antybiotyk :/

sykatynka ja też chce isc do immunologa w warszawie, daj nzac jak było na wizycie... robisz wczesniej to badanie na nk?? jesli tak to gdzie w invicie?? jesli tak to kiedy mozna to zrobic??

kiki czekamy na Ciebie...

Ostatnia edycja:
Kate, kochana jesteś;-)
A co na takie wewnętrzne rozpalenie wziąć?Jest mi niedobrze i czuję się jak na chorobę. Nie wiem, czy to działanie hormonów, czy jakieś przeziębienie, czy też moje psychozy:-)

Sham - już mam zrobione badanie i nk na poziomie 17%, stąd moje poszukiwanie immunologa na tzw. "gwałt"... robiłam w invikcie, robią od pon do czw, kosztuje 306 złotych.
Calineczka, może to stymulacja tak cię rozpala ;) ale ja czuję się bardzo podobnie....myślę, że to dzisiejsza aura...

reklama
Hey
Ewcia- przykro mi ze cie cos takiego spotkalo. Mam nadzieje ze po wizycie okaże sie ze jest ok. Trzymam kciuki

Calineczka- nie skreślaj podejscia. Jeszcze wszystko się ułoży

Weszłam na wizyte i pytam dr kiedy najpóźniej mogę sie spodziewać serduszka bo nie wierze ze juz będzie. Tylko się uśmiechnął i kazał sie przygotować do badania. Po czym przygląda sie i mówi Jest:) a ja ze gdzie ? To mi pokazuje migajaca kropke. A ja nie wierzyłam i pytalam czy napewno jest. To westchnął i puścił mi dźwięk i pyta czy teraz pani wierzy? Mój M z radości zaczął machać rękami które widzialam nad głową dr . Później wydrukowal mi moja kropke. Mam tez zielone swiatlo na branie antybiotyku jakby sie pogorszylo. Później jak mojego M pytalam to on nawet nie pamięta ze machal tymi rekoma:) Jestem szczęśliwa bo uslyszalam serduszko a wczesniej nie bylo mi to dane...

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry