reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

uuu... lepsze mówisz, to super :-) no to tym bardziej jestem dobrej myśli.

Jak mi pani pielęgniarka robiła zastrzyk, powiedziała, że producent gonapeptylu daily daje niestety do leku tempe igły i pacjentki chodzą posiniaczone na brzuchach :( masakra, jak tak można oszczędzać, ja się pytam? ten kto to zarządził, sam powinien przejść taką kurację z tymi igłami :wściekła/y:

reklama
Witam i ja:-)
Coraz bardziej się stresuję, jaki będę miała jutro poziom estradiolu, i jaka jest wielkość pęcherzyków:sorry:
Ogólnie czuję się dobrze, tylko trochę mnie mdli;-)
Kate, chyba nie ma innej opcji, jak punkcja w środę:-)Znowu ten sam lekarz, ta sama Pani anestezjolog:-)
I to nerwowe oczekiwanie, czy będzie co transferować, jest najgorsze:no:

Powodzenia jutro dziewczyny !!!!
09: Olusia - echo serduszek
09: calineczkaa - podglądanie pęcherzyków
09: sykatynka - wizyta u immunologa
09: andromeda5 - przygotowanie do criotransferu

​calineczkaa - będzie wszystko ok, zobaczysz!! Na którą masz wizytę?

.szkrabek ja uważam ze gonapeptyl jest cudowny w porównaniu z menopurem. Tłoczek chodzi delikatnie i się nie klinuję, siniaków jakoś po gonapeptyu nie miałam po menopurze jakies były:happy2:.
Trzymam kciuki za marzec;-)

calineczkaa juz niedługo zamiast krwi menopur będzie krążył w żyłach. Jutro estradiol wystrzeli nie ma innej opcji po 225IU menopuru. A co do zarodków, kazda procedura jest inna. Za jednym klęska urodzaju, za innym brak zarodków. Nie ma reguł, ty już zrobiłaś co mogłaś:tak:

Ostatnia edycja:
Dziewczyny,
mam na zbyciu dużo strzykawek z Menopuru, więc jak któraś potrzebuje to z chęcią oddam, bo zostało mi ich ponad 40 :szok: chyba. Oczywiście nowe, nie rozpakowane.

Witajcie....:-)

Dziewczyny ja po piątkowej wizycie:

Maluszki maja sie dobrze, malutka ma 1530 a malutki 1450 wiec mysle ze dobra waga, chociaz wydaje mi sie ze dziewczynka troszke za duza jest...w poniedzialek mam echo serduszek wiec zobaczymy jeszcze raz ile malutka ma...ostatnio i ja i maluszki przybraly dobrze na wadze...dziewczynka jest glowa w dol a malutki glowa ku gorze.. przeplywy dobre, ilosc wod w normie, chociaz u maluszka jest ciut mniej i troszke mnie to martwi...musze to kontrolowac...szyjka ma natomiast 28mm wiec ciut sie wydluzyla... ufff...:tak:

Natomiast dzis w nocy :

Ja tej nocy nie spalam, glowa bolala, lapaly mnie silne skurcze nog, do tego brzuch bolal, myslalam ze nie dam rady wysiedziec w domu, a jak lezalam to bylo gorzej niz jak stalam... wiec w nocy nastalam sie troche, jak juz myslalam ze mi przeszlo to jak sie ruszylam to znow ten bol... masowalam, magnez wzielam itp... ech..do tej pory nie czuje sie dobrze, skurcze mnie lapia, boli mnie cala klatka i plecy szczeglnie jak zakaszle, nie wiem co jest grane, co sie dzieje...

Trzymam kciuki za wszystkie wizyty!!

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, jak dlugo u was jajniki po stymulacji tanczyly walca w brzuchu??? wiem ,ze moje sa powiekszone i wiem ze to one bola i kluja....co sie robi zeby to wrocilo do normy,Czy Progestan ma tez na to wplyw??? logicznie myslac nie,ale moze sie myle?

reklama
Dobry wieczór: -)

Olusia to fantastyczne ze dzieciaki zdrowe oby rosly jak na drozdzach. Jesli chodzi o nocne przezycia to wspolczuje bardzo moze warto by bylo sie z lekarzem skontaktowac. Zdrowka zycze dla calej trojcy.
Blake moze nie wszystko stracone, moze uda ci sie zrobic bete i wtedy sie bedziesz martwic.
Dziewczynki powodzenia na jutrzejszych wizytach. Mnie czeka ginekolog we wtorek i juz sie stresuje i sraczki dostaje.

Ostatnia edycja:
Do góry