Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Co do wyników krzepnięcia wszystko dobrze, ale musisz uważać przy braniu acardu, bo masz wyniki przy dolnej granicy jak ja...
. Brzuch mnie boli od dwóch dni, antyki się kończą może zapowiada @. Nie wiem ostatnim razem, wszystko było super, dopiero od stymulacji źle się czułam. To dopiero dwa zastrzyki gonapeptylu:-(, może później będzie lepiej.
annemarie progesteron, oczywiście odpowiednio wysoki hamuje skurcze maciczne. Jeśli miałaś hiperkę to powinnaś dostać dostinex, bo się pewnie rozwija coraz bardziej. Ja dopiero 2-3tyg po stymulacji mogłam spać na brzuchu. Jeśli nic nie dostałaś na hiperke a ilość oocytów oscylowała kolo 20tu to koniecznie dzwoń do lekarza.
\
dariaa to ty już zaczynasz? lol to mnie nawet przegonisz..Co do wyników krzepnięcia wszystko dobrze, ale musisz uważać przy braniu acardu, bo masz wyniki przy dolnej granicy jak ja...
dariaa16 no to masz super wyniki, bo ja bez acardu i innych przeciwzakrzepowych mam takie wyniki:-( więc ja musze uważać..
. Estardiol ma być duuuuzy, tak minimum 3000
albo nie 2500, żeby hiperki nie było...