reklama

Kto po in vitro?

reklama
Migotka, napiszę to co calineczka ale i mój gin powiedział (teraz sobie przypomniałam), że może jakieś naczynko pękło podczas aplikacji i tyle..., stąd zabarwienie

Calineczka i Andromeda tylko to plamienie było po 8 godzinach od aplikacji więc raczej nie było to zadrapanie, poza tym chyba bym czuła. Ale mniejsza z tym, jeszcze trochę i będzie wszystko jasne.

calineczka ja clexane biore raz dziennie wieczorem, koszt to ok +/- 115zł ale mi gin który ma umowę z nfz przepisuje refundowany i płacę ok 12zł, tak samo z luteina +/- 50zł a na nfz 3,50,
migotka ja miałam podaną taką samą blastke jak ty i w 7dpt miałam plamienie, nie muszę pisać co się ze mną działo na następny dzień (8dpt) poszłam na bete i yes udało się, także palmienie nie musi oznaczać najgorsze.Będzie dobrze :tak: trzymam kciuki

migotka tak jak napisałaś, do 12dpt zarodek się implantuję, tzn. zakopuję głępiej w endometrium, moim zdaniem wszystkie plamienia po transferze raczej rokują dobrze, bo to znaczy że coś się dzieje. Jeśli to twoj 6dpt to raczej beta minimalna powinna być ja bym się spodziewała nawet w granicach 20-30. Ja przy moruli miałam pozytywną bete a ty masz zarodek super rozwinięty, ja bym zrobiła już bete.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry