reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Cześć dziewczyny

Migotka25 - Bardzo mi przykro. Wiem niestety co przeżywasz. Ja podobnie jak Ty mam zawsze super endo do tego zarodki były super , wszystkie wyniki ok a na te mutacje co mam to biorę co trzeba i nie mam zielonego pojęcia co zrobić. Trzymaj się jakoś .......

Sham - Clexanne 0,4 odpowiada fragminowi 5000 . Jest jeszcze 0,6 czyli trochę mocniejsze. Ja już sobie załatwiłam te całe clexanne 0,6 i zamierzam robić te zastrzyki bo mam mutację w MTHFR na krzepliwość a nigdy wcześniej tego leku nie stosowałam. Zapytam o to dr jak da mi receptę to dobrze a jak nie to załatwiłam sobie 2-3 opakowania tzn jutro będę miała. Mój dr to taki cykor jest zawsze muszę na nim jakieś leki wymusić. Ja nie boję się tego brać bo Lilia ma tę samą mutację i dostała z kliniki te zastrzyki właśnie w dawce 0,6.

DorotaV - Nie wiem kiedy podejdę zależy od dr. W zasadzie wszystkie wyniki przed tym podejściem miałam super także jak tylko się da to podchodzę. Ja mam 35 lat na karku i nie ma na co czekać. Chciałabym już w tym roku zakończyć to całe in vitro , niezależnie co będzie. Mam 1 mrozaczka i jeszcze 1 podejście z rządówki , jak nie wyjdzie to trzeba pogodzić się z porażką bo mam już dość takiego życia.

Jolka1979 - jeżeli zamawiałaś to z invicty to tak jak ja. Bez przelewu Ci tych zestawów nie wyślą. Potem dostaniesz maila z telefonem kontaktowym pod którym uzgadniasz z Panią kiedy mają przesyłkę odebrać. W zestawie dostaniesz kopertę i list przewozowy zwrotny na odbiór materiału. Miłego plucia ;-)

reklama
sham tu masz link do strony po PL i w sumie tam są wszystkie odnośniki naukowe:-p krótko i zwięzłe.

ARTNewsletter

Dorotka ale jak to za wcześnie czy ich przypadkiem nie :confused: pogięło?

Ostatnia edycja:
Jolka i Sham, tak jak pisała Jo.M trzeba zapłacić, wyślą kurierem przesyłkę. Będzie pełna instrukcja, trzeba wypełnic formularz, napluć do próbówki, zadzwnić pod podany numer i zamówić kuriera zwrotnego już bez opłat. Czas oczekiwania na wyniki do 14 dni roboczych.
Kiedyś ktoś pisał na forum że lekarze "wolą" te badania z krwi ale wszytskie korzystamy z promocji in victowej:happy:

AnneMarie jak juz na sikaczu jest jasniutka druga kreseczka to juz cos jest na rzeczy. Ja na poczatku tez mialam tez taka bladziutka a beta byla juz 70. Gratulacje.
Migotka25 bardzi mi przykro. Dobrze ze jest jeszcze eskimosik ktory czeka na ciebie. Trzymaj sie.
Ja juz po wizycie dzis widzielismy i slyszelismy serduszko. Nasz kropek sie trzyma. Choc jest maly problem bo serduszko bije troszeczke wolniej niz norma. Powinno byc 110 a u nas jest 90. Za tydzien kontrola.
GizaS teraz czekam na jutrzejsze wiesci od Ciebie.

GizaS zobaczy kropka,

calineczkaa wyhoduje duzo jajek i będą z nich piękne zarodeczki,

annemarie przejdzie pomyślnie wszystkie badania hormonalne.

Taki mam plan ja!!:yes::rofl2::yes::rofl2:

LUTY

12: GizaS - wizyta pęcherzykowa
12: calineczkaa - punkcja
12: annemarie - badania hormonalne

13: Dorotav - badania w szpitalu
13: bunieczek29 - badania genetyczne
16: Hess - początek wyciszania
16: Olusia - podglądanie maluszków
17: kate23 - przygotowanie do criotransferu
17: dariaa16 - podglądanie pęcherzyków
18: annmarie - wysoka beta!
20: kate_p7 - początek stymulacji
20: kikifish - podglądanie maluszka
24: kate_p7 - wizyta u anestezjologa
27: sykatynka - przygotowanie do criotransferu
28: kate_p7 - podglądanie pęcherzyków

MARZEC

Yplocka1 - udana stymulacja

Ying - Ying - udany criotransfer
.szkrabek - początek stymulacji

Kochane a ja na wczorajszej wizycie u chirurga dostałam skierowanie na badania do warszawy do kliniki będą sprawdzać czy ta zakrzepica była przez unieruchomienie czy genetyczna. Więc w piątek na 8 muszę być na miejscu.

A wizyta u ginekologa zakończyła się płaczem ale ze szczęścia. Przykro mi się chwalić tym bardziej że Migotce tak źle sie zaczął dzień ale jestem mega szczęśliwa no cóż jestem w ciąży :-* przepraszam mam nadzieję, że mnie nie wyrzucicie i się nie pogniewacie ale nic nie pisałam bo bałam się zapeszyc. Jest piękny pecherzyk i jest też serduszko które pięknie bije.
Opowiem wam wszystko dokładnie jak wrócę do domu i będę miała dostęp do komputera.

bunieczek29 tak sie ciesze....dajesz ogromna nadzieje :)!

kurcze aumnie niewiem cos nie tak chyba???
wczoraj wzielam 225j menopuru i gonapeptyl....mialam plamienie leciutkie....dzis dosłownie jakby pierwszy dzien okresu juz nie plamienie a normalny okres jakby...:(..............

reklama
Do góry