reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kto po in vitro?

kate_p7 dla Ciebie też kciuki zaciśnięte na jutro - zaczynasz nową przygodę :) My z Hess dołączymy za 2 tygodnie do Ciebie :-)

A da się poradzić coś na tak wysoki progesteron wcześniej, by jednak po stymulacji doszło do transferu? Pytam tak zapobiegawczo?

Aha i jeszcze jedno, czy wszystkie przed stymulacją trzymacie się diety? Mi ciężko idzie - tzn. nie objadam się - jem mało i regularnie - 5 razy dziennie, ale kuszę się na słodycze :hmm: niestety... boję się, że będę tego mocno żałować... szczególnie jak czytam o Waszych przypadkach to czuję się jak taki dzieciak, który myśli, że mu coś przejdzie płazem...

reklama
.szkrabek - ja się nie trzymam diety. Tzn. próbuję, ale zdarzają mi się grzeszki. Natomiast teraz przy chorobie, to full wypas mam dietę, w ogóle mi się jeść nie chce i jem tylko śniadanie i kolację, bo tylko o tych porach coś mnie nachodzi na jedzenie.
Generalnie dobrze jest stosować dietę lekkostrawną, racjonalną bo ona wpływa na wszystko. A na tym nam zależy :)

Tak, tak...... będziemy kate_p7 chuchać w kark ;) tuż za nią :-D

reklama
To ja jednak odstawiam to DHEA. Już się go nabrałam trochę, a wynik mam pod górną granicę (jeszcze przed braniem proszków). Echhhh, mam nadzieję, że sobie tym nie zaszkodziłam.

Nie chciałam Ci napmieszać w głowie. Jeśli Ci to lekarz polecił to zapytaj czym się kierował a dopiero później odstaw.
Tylko ja taką odp dostałam a miałam przy kwalifikacji AMH niższe od Twojego bo 7,5
Tak jak pisałam ja źle zniosłam jego przyjmowanie :-(

Do góry