calineczkaa
Fanka BB :)
Fusun, a Ty jaki się miewasz?:-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Fusun, a Ty jaki się miewasz?:-)
Sham encorton mozna brac razem z acardem. Ja bralam acesan (odpowiednik acardu) do 16 tc a encorton chyba do 22 tc.
Daria szczesliwa "7", gratki i kciukasy za sex na szkielku
Lookator wreszcie wiecie z jakim wrogiem walczycie, to znacznie przybliza droge do upragnionego celu![]()
Fusun nie ma jak relanium![]()

PYCHOTA, ale na jutro robię makaron z kurczakiem i szpinakiem ze śmietaną - ściągnęłam od Fusun z wczoraj
. Śpij smacznie Fusun, też bym tak chciała po relanium spać

Fusun śpij ile w lezie!1 ja natomiast zazwyczaj nie śpię, nawet po pick upie wybudzam się momentalnie i chce wychodzić![]()
nie wiem czy to dobrze bo jakbym się wyłączyła to bym nie myślała;-)
ale będzie dobrze;-) ja po punkcji byłam tak głodna, że musiałam zaliczyć Mc Donalda

a teraz mam pytanie do Ciebie nasza Encyklopedio - ja przed stymulacją miałam na jednym jajniku 20 a na drugim 21 pęcherzyków antralnych i gin mówił, że to dobrze bo AMH też mam dobre, ale czy przez to dopadła mnie ta lekka hiperka??? przy punkcji było dojrzałych 11 pęcherzyków
tak się zastanwiam czy to miałao wpływ
a wogóle to mam jeszcze jedną sprawę - mój Synek przeszedł zakażenie mycoplasma pneumonia czy jakoś tak i M wtedy też chorował - pewnie na to samo, ale Antkowi zbadala to pulmonolog - czy isnieje możlwiość, że to ma wpływ na jakość naszych komórek itd bo w sumie po 3 dobie 5 zarodków przestało się rozwijać
powodzenia na stymulacji, ogrom Twojej wiedzy nie będzie Ci pomogał, ale musisz jakoś uwierzyć, że wszystko będzie dobrze
On a i owszem chce jeszcze dziecko, ale nic chłopina nie trybi w tej materii, u lekarza przytakuje,a w domu do mnie - "wytłumacz mi na polski co on mówił"
mało tego jeszcze ja dostaję od niego zrypki, że za dużo czytam a potem panikuje
lece walnąc jakieś prochy, muszę być zdrowa
buziaki