annemarie
Fanka BB :)
helooo,
dziewczyny ,czy po pierwszym nieudanym in vitro rozregulowal wam sie @ ??? Bo ja musze,w zwiazku z praca planowac powoli juz nastepne icsi i urlop.Boje sie tylko ,ze sie wszystko popiep....lo.
Czy to DHEA to na polepszenie jajek??? kiedy nie mozna tego brac?
Calineczko-calym serduchem jestem z Toba i wierze w Twoj cudzik!!! nie sadzilam ,ze negatywna beta i @@@ moga tak czlowieka rozwalic
masakra...
dziewczyny ,czy po pierwszym nieudanym in vitro rozregulowal wam sie @ ??? Bo ja musze,w zwiazku z praca planowac powoli juz nastepne icsi i urlop.Boje sie tylko ,ze sie wszystko popiep....lo.
Czy to DHEA to na polepszenie jajek??? kiedy nie mozna tego brac?
Calineczko-calym serduchem jestem z Toba i wierze w Twoj cudzik!!! nie sadzilam ,ze negatywna beta i @@@ moga tak czlowieka rozwalic
masakra...
on nie jest od prowadzenia ciązy. Mamy darmową opiekę do 12 tyg w Gyncentrum ale dla mnie to trochę daleko.... nawet jak być coś się złego działo (odpukać) to M mnie zawiezie do częstochowskiego szpitala. W Częstochowie są 3 szpitale z porodówkami i każda ma nieciekawa opinię. Wybrałam dr z prywantego ubezpieczenia pzu-bo będe mieć wszytskie badania i wizyty free, ten dr pracuje też w szpitalu. Do Gyn wrócę za jkaiś czas po mojego mrozaczka-nie wróże z niego ciąży bo chyba się zatrzymał w rozowju-no ale może po rodzeństwo dla kropka tez powalczę;-) wiem, wiem dopiero poczatek ciaży a ja już mówię o drugiej
ale ja marzyłam o 2-3 dzieci