Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hess miejmy nadzieje ze chorba nie wpływa na stymu bo mnie coś kaszelek łapie...
jillka witaj:-) przygarniemy kropka
lolitka a nawet mniej będzie niż 0,43maj kciuki za stymulacje.

ale to nic, ja zaczynam już panikować przed crio, więc jak się obie zbierzemy to dopiero będzie jazdaaaaa

w życiu bym nie doszła do tego jak to obliczyć
ja cały czas mówię - Kate otworzy własną praktykę i bedzie robić konkurencję specjalistą od ivf
a co do Myco to u nas plątało to ustrojstwo się w zeszłym roku, więc M teroretycznie chyba jest zdrowy bo wziął wtedy kilka antybiotyków tylko zastanawialam się czy to jakieś trwałe uszkodzenia robi
a mój M to ogólnie ma kiepską armie bo strzela z jednego jądra bo ma wnętorstwo pachwinowe zaniedbane w dzieciństwie
choć i tak ma 13 mln/ml więc nie najgorzej ale z tego 93% wadliwych
ogólnie Antek uwielbia tego trenera, normalnie jest dla niego guru - co Pan powie to święte
na dodatek jest megaprzystojny
co do tego czy powiem kiedyś dziecku, że jest z in vitro to w sumie nie wiem
raczej nie będę robiła z tego tajemnicy, choć nie chciałabym żeby ktokowliek wytykał je za to palcami
na razie się nie martwię teraz to nieważne jak powstanie, ważne żeby w ogóle było
na pewno będzie bardziej wyczekane i rozpieszczone od pierwszego
mam jeszcze dwa dyżury w pracy a tam tak churchają, że masakra i boje się czy mnie nie załatwią do transferu

na razie niby jest dobrze czasem zakaszle i troche gryzie mnie w gardle, ale to do opanowanie - musze być zdrowa bo zabieram Okruszka do domu i koniec
miłego wieczoru:-)