annemarie - no ja jeszcze jestem w pojedynkę
. Mnie lekarz kazał łykać DHEA 50 mg dziennie.
Zażywam:
DHEA Eljot, 25 mg, tabletki powlekane, 30 szt - Portal Dbam o Zdrowie albo takie - taniej wyjdzie i po 1 tabl.) Dhea 50mg 120 kaps. Wysyłka gratis (5090546051) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Co Enzyme Q10 300mg - kupione na All
D-Vitum forte 2000 j.m.,kapsułki, witamina D dla dorosłych, 36 szt. - Portal Dbam o Zdrowie. (tylko moje opakowanie ma 120 tabl.)lub Vigantoletten 1000 jedn (po 2 tabl., przepisany przez lekarza)
12 PLN • Starpharma Omega 3 FORTE 60 kap SKLEP • Najszybsza Wysyłka - teraz akurat takie, bo była promocja w aptece
Olej lniany Tłoczony na zimno | Oleofarm
Kw. foliowy 5 mg
Zażywam:
DHEA Eljot, 25 mg, tabletki powlekane, 30 szt - Portal Dbam o Zdrowie albo takie - taniej wyjdzie i po 1 tabl.) Dhea 50mg 120 kaps. Wysyłka gratis (5090546051) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Co Enzyme Q10 300mg - kupione na All
D-Vitum forte 2000 j.m.,kapsułki, witamina D dla dorosłych, 36 szt. - Portal Dbam o Zdrowie. (tylko moje opakowanie ma 120 tabl.)lub Vigantoletten 1000 jedn (po 2 tabl., przepisany przez lekarza)
12 PLN • Starpharma Omega 3 FORTE 60 kap SKLEP • Najszybsza Wysyłka - teraz akurat takie, bo była promocja w aptece
Olej lniany Tłoczony na zimno | Oleofarm
Kw. foliowy 5 mg
Ostatnia edycja:

A już było tak pięknie i od nowa...
co do miejsca zamieszkania to w tej chwili Winogrady niedaleko Cytadeli, jak fajnie że poznanianka na forum się trafiła i nie jestem sama w wlkp.
jezzzzzuu, jeżeli tak to chyba nie dam rady