reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kto po in vitro?

annemarie - no ja jeszcze jestem w pojedynkę :). Mnie lekarz kazał łykać DHEA 50 mg dziennie.

Zażywam:

DHEA Eljot, 25 mg, tabletki powlekane, 30 szt - Portal Dbam o Zdrowie albo takie - taniej wyjdzie i po 1 tabl.) Dhea 50mg 120 kaps. Wysyłka gratis (5090546051) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Co Enzyme Q10 300mg - kupione na All

D-Vitum forte 2000 j.m.,kapsułki, witamina D dla dorosłych, 36 szt. - Portal Dbam o Zdrowie. (tylko moje opakowanie ma 120 tabl.)lub Vigantoletten 1000 jedn (po 2 tabl., przepisany przez lekarza)

12 PLN • Starpharma Omega 3 FORTE 60 kap SKLEP • Najszybsza Wysyłka - teraz akurat takie, bo była promocja w aptece

Olej lniany Tłoczony na zimno | Oleofarm

Kw. foliowy 5 mg

Ostatnia edycja:
reklama
Hess a ja jestem lepsza:rofl2:
Mg, Fe, Zn, koenzym, oeparol, femibion, kw.foliowy, wcześniej brałam dodatkowo D, Se, salfazin, B12, B1, B2,B6, inofolic a jak coś jeszcze to nie pamiętam.....

Ale fajny masz ten koenzym duża dawka ja mam 30mg ale biorę 3 tabl. do tego jest z wit. E więc mam dwa w jednym:-) ja tez chce DHEA! ale chyba z domu nie mogłabym po nim wyjść...teraz wyglądam jak biedronka, a po nim to już jednym wielkim pryszczem bym była :-D A już było tak pięknie i od nowa...:wściekła/y:

annemarie, dzika sarna tzn że zaczęłam porastać niechcianym włosem, oczywiście nie na czuprynie gdzie byłoby wskazane :cool: co do miejsca zamieszkania to w tej chwili Winogrady niedaleko Cytadeli, jak fajnie że poznanianka na forum się trafiła i nie jestem sama w wlkp.

annemarie - no ja jeszcze jestem w pojedynkę :). Mnie lekarz kazał łykać DHEA 50 mg dziennie.

Zażywam:

DHEA Eljot, 25 mg, tabletki powlekane, 30 szt - Portal Dbam o Zdrowie albo takie - taniej wyjdzie i po 1 tabl.) Dhea 50mg 120 kaps. Wysyłka gratis (5090546051) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Co Enzyme Q10 300mg - kupione na All

D-Vitum forte 2000 j.m.,kapsułki, witamina D dla dorosłych, 36 szt. - Portal Dbam o Zdrowie. (tylko moje opakowanie ma 120 tabl.)lub Vigantoletten 1000 jedn (po 2 tabl., przepisany przez lekarza)

12 PLN • Starpharma Omega 3 FORTE 60 kap SKLEP • Najszybsza Wysyłka - teraz akurat takie, bo była promocja w aptece

Olej lniany Tłoczony na zimno | Oleofarm

Kw. foliowy 5 mg

Dzieki kochana,jak zrobie liste mojej mamie co mi ma kupic to sie przewali:-)

GizaS silnego serduszka, szybko bijącego:-) happy endu tej historii.
Andromeda, KATE23 za transfery, żeby bety były wielgasne:happy2:

LUTY

24: kate_p7 - wizyta u anestezjologa
24: GizaS - wizyta serduszkowa
24: andromeda5 - udany transfer
24: KATE23 - udany criotransfer

25: Fusun - wysoka beta!
25: dariaa16 - udany transfer
25: sykatynka - przygotowanie do criotransferu
25: calineczkaa - druga wysoka beta!
27: Olusia - podglądanie maluszków
27: calineczkaa - trzecia wysoka beta!
28: kate_p7 - podglądanie pęcherzyków

MARZEC

01: .szkrabek - początek stymulacji
05: Hess - początek stymulacji
17: sykatynka - udany criotransfer
28: Olusia - się rozpakowuje!

Dorotav - początek stymulacji
Yplocka1 - udany criotransfer

Ying - Ying - udany criotransfer

reklama
@Jillka :))) O! jak dokładnie przestudiowałaś historię :) Ciesze się, bo moja komóra ma dzięki temu nową ciocię, która potrzyma może kciuki troszkę jutro:) …A kiedy będziesz mieć swoją procedurę?
@kate_p7 Już tłumaczę. Odbyło się ICSI i jutro o godz. 10 …ta dam… dowiem się czy randka udana… jest mini stresik :(
@Olusia7982 DZIĘKUJĘ BARDZO!!! i @dorotav TEŻ!!! :)
@KATE23 Masz rację! Cały tydzień będzie super :) I pomyśleć, że wszystko zaczęło się od Oscara. Kciuki trzymam za udany criotransfer jutro
@GizaS Daj jutro znać jak wizyta serduszkowa
@andromeda5 - trzymam kciuki za transfer

Wszystkim życzę dobrej nocy

Do góry