Agulla byłam u dr M i była to ostatnia wizyta, tak jak powiedziałam dr zrobił co do niego należy i dalej nie zajmuję mu czasu. Jak na prowadzenie ciąży to trzeba trochę wiecej niż 5 minutowe wizyty. Pytał gdzie będę prowadzić ciąże itd. Powiedział że on się najbardziej boi właśnie usg serduszkowego
Calineczka nie pytalam o acard, zapytam za tydzień, wyczytałam na innych forach od dziewczyn i lekarzy ze można brac do 36 tyg i raczej będę brać. USG pierwsze z widocznym pęcherzykiem miałam 23 dpt.
Ewcia bardzo, bardzo mi przykro

a wiesz dlaczego tak się mogło stac? Miałaś plamienia, krwawienie, skurcze, bóle brzucha?Nie wyobrażam nawet sobie jak Ci cięzko, źle i do du.y

Trzymaj się ciepło. Jedyna pozytywna wiedza to to że możesz być w ciąży i już wkrótce znowu będziesz ale wtedy już na 9 miesięcy
Bunieczek nie zakładali mi karty ciąży bo kończę już wizyty w klinice, za miesiąc mam tylko wyznaczony badanie prenatalne

A czuję sie bardzo dobrze, w sumie jak nie w ciąży. Piersi mi tylko nabrzmialy

Dziś nawet poszalałam w esotiq bo była promocja -70 % i za 3 bardzo ładne biustonosze zapłacilam 120 zł. No i kupiłam w rozmiarze większym niż mam(miałam) ot taki plus ciaży. ale ja z tych co nie narzekają na biust bo zamieniłam z D na E:-)