reklama

Kto po in vitro?

Witam,
Ja też jestem po transferze:-) zabraliśmy do domku Blastusia CC (żadnych cyfer nam nie podawali tylko klasę:tak:), lekko przeraziłam się tą klasą bo to chyba dość słaby zarodek, ale pani dr mnie pocieszyła, że ostatnio miała ciąże bliźniaczą własnie z blastki CC:-):-):-) no zobaczymy mam nadzieję, że nasz Eskimosek z nami zostanie:-D ananasa już zjadłam,ale nie wiem co z Relanium bo pani dr nic nie mówiła, jednak chciałbym brać żeby zwiększyć szanse na zgnieżdzenie - jak bierzecie jedno już wziełam rano??? Mam bóle podbrzusza, ale pani dr kazała brać nospe, a reszta leków bez zmian;-) jestem mega zmęczona:eek:

Andromeda5 jak wszystko dobrze pójdzie to będziemy razem chodzić w ciąży i może jednego dnia rodzić:-D:-D:-D:-D
Ewcia bardzo mi przykro:-(
zmykam jeszcze poczytać bo dopiero zerknęłam na parę wpisów:tak:

reklama
Agulla nastawienie ma znaczenie wiec jesli nie czujesz sie na siłach to lepiej zaczekać.

Potrzebuje nowy wynik amh, przypomnijcie mi w ktorym dc robi sie to badanie ?

A tabletki antykoncepcyjne wpływają na wynik amh ? Dziś powinnam zacząć brac i nie wiem czy mogę je zrobić ale chyba nie powinny mieć wpływu.

Inka na wynik amh nic nie ma wplywu. Rezerwe jajnikowa masz taka jaka masz obojetnie o jakiej porze dnia i nocy, dniu cyklu, na czczo czy nie, po lekach czy nie itd itp

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry