reklama

Kto po in vitro?

Calineczkaa chyba było warto przegrać ;-) no na wybieranie imienia trochę za wcześnie. Powiedz mężowi żeby się wstrzymał z bólami tylko narazie cieszył i modlił aby wszystko było ok. A z drugiej strony nie ma co się mu dziwić że się cieszy. Mój mąż już wie że będzie chłopak u nas bo tak czuję. Zobaczymy co los przyniesie najważniejsze że jest i żeby było zdrowe. Wyobraź sobie swojego męża jak pojdziecie posłuchać serducha, to jest moment nie do zapomnienia. Ja się poplakalam a jak spojrzalam na męża to miał łzy w oczach i o mało nie zemdlal :-)
Nasi mężowie nie zrozumieją nas dlaczego tak bardzo przeżywamy każda wizytę u lekarza.
Ja wczoraj byłam w klinice u pani doktor innej niż nas prowadzi na nfz aby napisała nam skierowanie na badania na nfz i dzięki temu mamy w kieszeni 260 zł i byłam zdziwiona ze mnie badała, zrobiła usg i pierwsze moje pytanie czy bije serducho więc przygotuj się na stres przed wizytami :-)

reklama
Bunieczku, a u Was zaczyna się 10 tydz z tego co pamiętam?
Kiedy słyszałaś serduszko?
Cholera, ja to zejdę z radości, jestem bardzooo emocjonalna i bardzo wszystko przeżywam, czy to się wzruszam, czy złoszczę:-)
Z radości, że miałam kilka blastek wyściskałam lekarza, którego nie lubię:-)

Calineczka ja w pierwszej jak i drugiej ciazy serduszko widzialam w 6 tyg. Nie slyszalam bo lekarz twierdzi ze tak malutkiego serduszka sie nie slucha bo mozna uszkodzic.. Nie wiem czy to prawda.. A sluchalam w 12 tyg .
Gratuluje przyrostu bety oby tak dalej :-)

Wszystkim ktorym sie udalo gratuluje i trzymam kciuki zeby cud trwal !

Lookator, absolutnie się nie obrażam, ani mnie nie uraziłeś :-) to jest normalne, przy tylu informacjach na naszym forum na dzień, że jedno wspomnienie o czymś miesiąc temu nie zostaje Wam wszystkim w głowie, szczególnie, że ja nowa tu ;-)

reklama
Cześć Dziewczyny :) Jestem na tym forum nowa, ale w temacie niepłodności od wielu lat. W styczniu 2015 byłam stymulowana. Punkcja 2 lutego, 5 lutego podano mi jeden 3 dniowy zarodek. W 13 dpt zrobiłam test sikany, który pokazał piękne dwie kreseczki, w 14 dpt beta wynosiła 554, 16 dpt 1220, 18 dpt 2609 a dziś czyli w 20 dpt 6639 :)
W sobotę mam wizytę w klinice o nadzeję, na to, że usłyszę dobre wiadomości.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry