bunieczek29
Fanka BB :)
Calineczkaa chyba było warto przegrać ;-) no na wybieranie imienia trochę za wcześnie. Powiedz mężowi żeby się wstrzymał z bólami tylko narazie cieszył i modlił aby wszystko było ok. A z drugiej strony nie ma co się mu dziwić że się cieszy. Mój mąż już wie że będzie chłopak u nas bo tak czuję. Zobaczymy co los przyniesie najważniejsze że jest i żeby było zdrowe. Wyobraź sobie swojego męża jak pojdziecie posłuchać serducha, to jest moment nie do zapomnienia. Ja się poplakalam a jak spojrzalam na męża to miał łzy w oczach i o mało nie zemdlal :-)
Nasi mężowie nie zrozumieją nas dlaczego tak bardzo przeżywamy każda wizytę u lekarza.
Ja wczoraj byłam w klinice u pani doktor innej niż nas prowadzi na nfz aby napisała nam skierowanie na badania na nfz i dzięki temu mamy w kieszeni 260 zł i byłam zdziwiona ze mnie badała, zrobiła usg i pierwsze moje pytanie czy bije serducho więc przygotuj się na stres przed wizytami :-)
Nasi mężowie nie zrozumieją nas dlaczego tak bardzo przeżywamy każda wizytę u lekarza.
Ja wczoraj byłam w klinice u pani doktor innej niż nas prowadzi na nfz aby napisała nam skierowanie na badania na nfz i dzięki temu mamy w kieszeni 260 zł i byłam zdziwiona ze mnie badała, zrobiła usg i pierwsze moje pytanie czy bije serducho więc przygotuj się na stres przed wizytami :-)