reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
ptencer , czarnykot- piekniutkie te wasze brzuszki :))))
wera - twój brzucholek tez super :) , a ja przy Twoim to mam taki jakbym na porodówkę jutro szła :) hahahha . A jak się czujesz ....pomału robi się coraz ciężej co nie :) ? Ciekawe jak w te upały będziemy sie czuły ? Mam nadzieję , że jak będę na porodówce to bedzie padał deszcz hahah , bo upał + szpital= masakra ! haha

Gratuluję tym którym się udało bo widzę , że zła passa się kończy i zaczyna być tutaj wysyp wiosennych ciężaróweczek :tak: Super !!!!! Trzymam kciuki za całą resztę &&&&&&&&&&

ptencer , czarnykot, wera - Fajne macie brzuszki, czuje, ze z tych zdjęć się ulatnia duuużo wirusków ciążowych :)

Kasia 30
- ja tez się dołączam do cichych gratulacji oraz trzymam kciuki za poniedziałkowy wynik.

Witam serdecznie,
chciałam się przypomnieć, i poprosić jeszcze te Panie o wypełnienie ankiety, które jeszcze nie miały okazji a są chętne. Ankieta jest dostępna pod linkiem:
http://www.ankietka.pl/ankieta/60995/analiza-przezyc-kobiet-poddajacych-sie-zaplodnieniu-ivf.html

Jednocześnie chciałabym bardzo podziękować tym Panią, które wypełniły już ankietę.
Liczę, że wszystkie Panie spełnią swoje marzenia i znajdą się na porodówce ;)
Pozdrawiam.

Kasia 30 czyzby,czyszby:-) Ja juz sie ciesze Twoim szczesciem:tak: Betka napewno super przyrosnie:-)Trzymam kciukasy:tak:

Ja dzis bez humoru.M mnie irytuje tak,ze kupilam mu piwko i wygonilam na komputer.Siedzi biedak zamkniety i co chwila krzyczy "kochanie i tak cie kocham!" :-D Do tego zaprosil sobie gosci na 18 bez rozmowy ze mna i chyba bedzie sam ich obslugiwal,bo ja nie zamierzam latac:wściekła/y: Nie wiem co by mi pomoglo....moze taki gofer z bita smietana znad polskiego morza? Tylko kto mi go zalatwi hehe

dodora
czuję się póki co bardzo dobrze, też boję się upałów, ja już przytyłam 10kg a wiem że tego tak nie widać, brzuszek nie taki aż duży, no ale jeszcze 3 miesiące do końca :), a może pochwalisz sie swoim brzuszkiem ??
powiedz mi czy miałaś robione USG tak koło 25tc ? bo moja mała w tym tygodniu ważyła 703g i cos mi się wydaje jaoś tak mało, bo wymiarami jest gdzieś w ogóle jakiś tydzień do tyłu :/

quote_icon.png
Napisał czarnykot Nie wiem co by mi pomoglo....moze taki gofer z bita smietana znad polskiego morza? Tylko kto mi go zalatwi hehe
Oj ja tez bym chętnie zjadła gofra ... ale ja z cukrem pudrem poproszę :) Albo z dżemem truskawkowym :)

Gofra nikt mi nie zalatwil,sama se musialam zalatwic.Kupilam takie w proszku:eek: I jutro sobie zrobie.Lepsze to niz nic;-)Pocieszam sie faktem,ze mam do tego gesta smietane i dzem z czarnej porzeczki :-D:tak:

reklama
czy ktos jeszcze chetny do wspołtworzenia mojej pracy magisterskiej?:) pracuje nad ankieta i prosze aby sie odzywaly wszystkie z was które beda mogly ja wypełnic (poddaly sie zabiegowi in vitro, nie wnikam jaki rezultat) bo potrzebuje troche osob. dziekuje za pozytywne odpowiedzi:) jak ankieta bedzie gotowa umieszcze link, pozdrawiam wszystkich:*

Do góry