reklama

Kto po in vitro?

szkrabek wpisz mnie proszę na wysoką bete na 2 marca:zawstydzona/y:

Z przyjemnością :-)

LUTY

28: kate_p7 - podglądanie pęcherzyków

MARZEC

01: szkrabek - początek stymulacji
02: andormeda5 - wysoka beta!
03: GizaS - podglądanie maluszka
03: calineczka - 4 jeszcze wyższa beta!
05: Hess - początek stymulacji
08: szkrabek - podgląd pęcherzyków
09: calineczka - USG pęcherzykowe
11: Dariaa16 - wysoka beta!
17: sykatynka - udany criotransfer
26: GizaS - badania prenatalne
28: Olusia - się rozpakowuje!

Dorotav - początek stymulacji
Ying - Ying - udany criotransfer

KWIECIEŃ

Yplocka1 - udany criotransfer
Annemarie - początek stymulacji

reklama
przy moim pierwszym transferze doc. kazała zrobić estr, prg, i bhcg, ale położna z która ustalałam terminy weryfikacji kazała betę przy pierwszej weryfikacji odpuścić - i tak tez zrobiłam, później, już po podaniu wyników telefonicznie dostałam ochrzan ze bety nie zrobiłam. i bądź tu człowieku mądry. Co do pobolewaniu podbrzusza, powiedziała ze to zupełnie normalne (Kate23 - masz to samo, wiec chyba nie ma co się martwić:tak:)

Andromeda dzia za info dotyczące moich boleści, dziś jakby ciut mniej, ale czuję się jak na zbiżającą @:baffled: a co do Twojej bety to niby ta weryfikacja fajna sprawa, ale z drugiej strony jaki stres, nie wiem czy bym się na to zdecydowała:baffled: Dziewczyny mają rację, nasze Kropki może dopiero zadomowiły się w macicy, więc jeszcze mają czas na wytwarzanie hormonów;-) musimy się jakoś wylajtować bo oszalejemy:-D
Hess, Calineczka tak pomyślałam, że znacie sie w realu:-D ale wasze relacje są ogólnie takie siostrzane, więc łatwo je dostrzeć:-)
Szkrabek ja będę betować 6.03 bo niby miałam 7ego, ale to sobota więc wynik byłby na poniedziałek a tego bym nie przeżyla:-p oczywiście o ile wcześniej mnie nie zaleje, chociaż ja z racji tego że jestem w programie i tak musze miec badanie krwii, żeby mieli wszystko czarno na białym:zawstydzona/y: także możesz mnie wpisać w kalendarzyk:cool2:

mam takie pytanie czy biorąc Lutkę można dostać @ czy dopiero po odstawieniu??? pytam z ciekawości bo Dupka musiałam odstawić, żeby dostać @ i myślę, że Lutkę w razie niepowodzenia pewnie też??? miłego wieczoru, kciuki za jutrzejsze podgladanka:-D

sykatynka co do tych piersi to przez te lata leczenia hormonami to muszę głowę wychylić żeby stopy zobaczyć:-D:-D:-D. mam nadzieje ze kiedyś wrócą do swych pierwotnych rozmiarów:-D

Cześć,
wpadłem zobaczyć co słychać...
Wiszę Wam info po wizytach w środę, ale chwilowo zbieram się do kupy.
Nic się nie stało, poza tym, że znowu wiemy że nic nie wiemy.
Tak ogólnie trochę na luz wrzuciłem :-)

.szkrabek - w imieniu własnym i społeczności forumowej dziękuję za prowadzenie kalendarza.
Ze mną faktycznie coś jest nie halo, bo już zacząłem w obliczu braku słodyczy ostatnie paści wyżerać. Dwa czekoladowe Mikołaje padły moją ofiarą w ciągu kliku minut (jeden był chyba czekoladopodobny, albo zwietrzał ze starości - ale mi smakował :-)).Zająca oszczędziłem, bo stwierdziłem, że za chwilę się przyda :-p
Choć do rana jeszcze długa noc.....
Czekolada jest m.in. ważnym elementem mojej piramidy żywienia niestety.

Ostatnia edycja:
Lookator, czekolada jest bardzo ważnym elementem mojej piramidy żywienia - od zawsze na zawsze ;-):-D taki żarcik, choć prawdziwy, bo bez czekolady świat jest taki smutny!

Czekamy na relacje z wizyty.

Lookator mój M. zjadał minimum 1 tabliczkę czekolady dzienne, zamiennie z batonami, wafelkami itp. aż do czasu kiedy wyszło mu lekkie stłuszczenie wątroby. wprowadził sobie taka dietę, ze mnie normalnie wykurzać zaczął. Jak mu kupiłam twarożek półtłusty to nie jadł:-D, bo chciał tylko chudy. wszystko byłoby ok, gdyby nie to ze ja w zasadzie raczej zdrowo gotuję. Tak wiec na słodycze trzeba uważać. mężczyźni maja do niego chyba jakiś szczególny pociąg do słodyczy:-D:-D

Lookator jeden Mikołaj z czym do ludu:-D żebyś Ty widział co mój M wciąga i jakie rzeczy miesza ze sobą to normalnie szok:szok: ja to czasem się smieje, że On zamiast żołądka to ma śmietnik:-p

reklama
Szkrabek to ja też chcę do kalendarza, wpisz mnie proszę ns 11.03 na nadania prenatalne ( bo kate się bałam bo ostatnio mnie wygonila na ciezaroweczki pójdę i tam ale was już długo znam i szkoda mi się z wami żegnać:-D)
Andromeda kochana nie przejmuj się na zapas myśl pozytywnie my trzymamy kciuki.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry