przy moim pierwszym transferze doc. kazała zrobić estr, prg, i bhcg, ale położna z która ustalałam terminy weryfikacji kazała betę przy pierwszej weryfikacji odpuścić - i tak tez zrobiłam, później, już po podaniu wyników telefonicznie dostałam ochrzan ze bety nie zrobiłam. i bądź tu człowieku mądry. Co do pobolewaniu podbrzusza, powiedziała ze to zupełnie normalne (
Kate23 - masz to samo, wiec chyba nie ma co się martwić

)
Andromeda dzia za info dotyczące moich boleści, dziś jakby ciut mniej, ale czuję się jak na zbiżającą @

a co do Twojej bety to niby ta weryfikacja fajna sprawa, ale z drugiej strony jaki stres, nie wiem czy bym się na to zdecydowała

Dziewczyny mają rację, nasze Kropki może dopiero zadomowiły się w macicy, więc jeszcze mają czas na wytwarzanie hormonów;-) musimy się jakoś wylajtować bo oszalejemy
Hess, Calineczka tak pomyślałam, że znacie sie w realu

ale wasze relacje są ogólnie takie siostrzane, więc łatwo je dostrzeć:-)
Szkrabek ja będę betować 6.03 bo niby miałam 7ego, ale to sobota więc wynik byłby na poniedziałek a tego bym nie przeżyla

oczywiście o ile wcześniej mnie nie zaleje, chociaż ja z racji tego że jestem w programie i tak musze miec badanie krwii, żeby mieli wszystko czarno na białym

także możesz mnie wpisać w kalendarzyk
mam takie pytanie czy biorąc Lutkę można dostać @ czy dopiero po odstawieniu??? pytam z ciekawości bo Dupka musiałam odstawić, żeby dostać @ i myślę, że Lutkę w razie niepowodzenia pewnie też??? miłego wieczoru, kciuki za jutrzejsze podgladanka