reklama

Kto po in vitro?

Witam kochane a ja wczoraj wybrałam sie na.kregle i koncert ze znajomymi oczywiście .kregle nie.grałam i pod scena też nie skakalam :) pobujalam się troszkę i wolniejsze potanczylam odstresowalam się.troche ale teraz smama niewiem czy dobrze.zrobiłam ze.na tyle.godzin dwa dni po transferze pojechałam...

reklama
Witam kochane a ja wczoraj wybrałam sie na.kregle i koncert ze znajomymi oczywiście .kregle nie.grałam i pod scena też nie skakalam :) pobujalam się troszkę i wolniejsze potanczylam odstresowalam się.troche ale teraz smama niewiem czy dobrze.zrobiłam ze.na tyle.godzin dwa dni po transferze pojechałam...

Daria - nie martw się na zapas, przecież po transferze nie trzeba leżeć plackiem. A tak przynajmniej się rozerwalas , choć na trochę.

Daria ja 3 dni po transferze pojechalam na krotki urlop, codziennie po nocach siedzialam ze znajomymi, bylam na koncercie i kabarecie, duzo spacerowalam (normalnie prowadze siedzacy tryb zycia), nawet plaze zaliczylam ale tylko godzinke i w sukience. Tak wiec nie martw sie, jak ma sie udac to sie uda :)

Daria jeśli nie szalałaś pod sceną to na pewno nie zaszkodziłaś maluszkowi:-pa wręcz pomogłaś bo na trochę mogłaś wyluzować i myśleć o czymś innym. Jeszcze kilka dni i beta-życzę oczywiście wysokiej:tak:
Andromeda weryfikacja w 3 dpt niejest po to by stwierdzić ciąże tylko by dobrac dawkę leków, czasem jaj wyjdzie wiecej niż 1 to nie wiadomo czy to ciąża czy pozostałości po ovitrelle czy choragonie. Następna beta za to już powinna wyjaśnić wszytsko i tego Ci życzę:tak:
Bunieczek to zapraszam na ciężaróweczki po ivf, ja już się przywitałm z dziewczynami, tu będę zaglądać cały czas ale z niektórymi pytaniami to już na tamto forum;-)Zrób suwaczek sobie będzie przjerzyście w ktorym tc jesteś:tak:

A ja dalej mam brak apetyty, nie mdli mnie ale na nic nie mam ochoty. Po za tym czuję się bardzo dobrze, za 3 dni spotkanie z maluszkiem:tak:

Cześć, właśnie wracamy z wizyty do domu. Kropka jest tam gdzie powinna. Jest widoczny pęcherzyk z całkiem żółtym. Troszkę mnie ta wizyta podłamała bo liczyłam na serduszko :( Wg kalkulatora ciąży po ivf jestem w 5t4d ciąży więc kropka ma jeszcze czas :) Za tydzień kolejne usg mam nadzieję, że usłyszymy już naszą kropeczke.

dagpio - super wieści - gratulacje! Wpisuję w kalendarz kolejne usg :-)

No to luty kończymy - mam nadzieję, że kate_p7 miała udaną wizytę - daj znać co tam i jak tam ;-):tak:.
I rozpoczynamy kolejny miesiąc, który z pewnością przyniesie nie tylko wiosnę ale i same dobre wieści! Tego wszystkim życzę! :-)

MARZEC

01: szkrabek - początek stymulacji
02: andormeda5 - wysoka beta!
02: Fusun - wysoka beta!
03: GizaS - podglądanie maluszka
03: calineczka - 4 jeszcze wyższa beta!
05: Hess - początek stymulacji
07: dagpio - USG podglądanie serduszka
08: szkrabek - podgląd pęcherzyków
09: calineczka - USG pęcherzykowe
09: Fusun - USG pęcherzykowe
11: Dariaa16 - wysoka beta!