reklama

Kto po in vitro?

Andromeda rozumiem, ze bralas weryfikacje i dlatego robilas bete. Jak na razie wiesz tylko tyle, ze nie masz w organizmie lekow zaburzajacych bete wiec kolejna beta w 6-7 dpt bedzie juz miarodajna.

reklama
Dzwonili: mam zwiększyć dawki estrofem 3x2, lutka 3x4, podjęzykowo 3x4. Doktor powiedziała, to samo co Wy:-):-):-) Och dziewczyny przepraszam za to marudzenie, ja z pozoru spokojną osoba jestem, ale w sytuacja trudnych to panikuje na maksa. M. wyluzowany, na pokerka poszedł, oczywiście nie na kasę;-)

Nie krzyczcie juz na andromede bo sie dziewczyna stresuje wynikiem i jeszcze Waszymi komentarzami. W Invikcie dokladnie podaja terminy weryfikacji. Jak wypadaja w weekend to czesto przesuwaja. Czasami jest 3, 6, 9 a czasami 4, 6-7, 10.

Bo to naprawdę przesada, że każą robić już w 3 dpt.
Tylko kobiety niepotrzebnie się stresują.
Albo mogą robić sam estradiol i progesteron!!!!Po co tą betę????
Andromeda, serio, rozluźnij poślady, cycki do przodu, i zrób w 6dpt.
To naprawdę szybko zleci:-)
Jak Ci się lepiej stanie na sercu, to marudź Nam;-)Albo Mi;-)

Calineczka mysle, ze beta w 3-4 dpt ma sens ale nie swiadczy ona o ciazy tylko np o tym, ze jeszcze zastrzyk na pekniecie mamy w organizmie. Wowczas kolejna beta jezeli bedzie mniejsza (u mnie tak bylo przy nieudanym podejsciu, chyba w 4 dpt beta okolo 2 a pozniej mniej) oznacza porazke a jak wieksza sukces. Niestety jest to bardzo stresujace wiec przy kolejnym podejsciu nie bralam weryfikacji, sama robilam tylko estradiol i progesteron, zeby wiedziec czy dolozyc lutki.

Ostatnia edycja:
przy moim pierwszym transferze doc. kazała zrobić estr, prg, i bhcg, ale położna z która ustalałam terminy weryfikacji kazała betę przy pierwszej weryfikacji odpuścić - i tak tez zrobiłam, później, już po podaniu wyników telefonicznie dostałam ochrzan ze bety nie zrobiłam. i bądź tu człowieku mądry. Co do pobolewaniu podbrzusza, powiedziała ze to zupełnie normalne (Kate23 - masz to samo, wiec chyba nie ma co się martwić:tak:)

No dobrze dziewczęta i lookatrze,
kalendarz wygląda następująco :cool2:

LUTY

28: kate_p7 - podglądanie pęcherzyków

MARZEC

01: szkrabek - początek stymulacji
03: GizaS - podglądanie maluszka
03: calineczka - 4 jeszcze wyższa beta!
05: Hess - początek stymulacji
08: szkrabek - podgląd pęcherzyków
09: calineczka - USG pęcherzykowe
11: Dariaa16 - wysoka beta!
17: sykatynka - udany criotransfer
26: GizaS - badania prenatalne
28: Olusia - się rozpakowuje!

Dorotav - początek stymulacji
Ying - Ying - udany criotransfer

KWIECIEŃ

Yplocka1 - udany criotransfer
Annemarie - początek stymulacji

Dziewczyny nie krzyczeć już na siebie - skoro lekarz mówi robić to się robi, a wynik konsultuje na forum :-D

Pozdrawiam arbuza i gruszkę!!! :rofl2::wink:

A jutro trzymamy ogromne kciuki za kate_p7!!! :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry