calineczkaa
Fanka BB :)
Być może mam żylaki odbytu, albo hemoroidy, a te dwa leki są przeciwzakrzepowe, i po prostu przy wypróżnianiu, pękają naczynka i stąd krew.
Wcześniej mi się to zdarzało, ale konsultowałam z dobrym gastrologiem, miałam badanie per pectum i po czopkach przeszło.
A właśnie, odkąd zaczęłam brać clexana, to się właśnie pojawiło. Na hemoroidy chyba za wcześnie. Ale myślę, że mam też bardzo wysoki progesteron, a on też jakoś czytałam działa na naczynia, i mogą pojawić się krwawienia stamtąd. Idę skonsultować z gastrologiem te moje objawy.
Bo ja, jako że, jestem kancerofobiczką, to się martwię, każdym takim incydentem.
Wcześniej mi się to zdarzało, ale konsultowałam z dobrym gastrologiem, miałam badanie per pectum i po czopkach przeszło.
A właśnie, odkąd zaczęłam brać clexana, to się właśnie pojawiło. Na hemoroidy chyba za wcześnie. Ale myślę, że mam też bardzo wysoki progesteron, a on też jakoś czytałam działa na naczynia, i mogą pojawić się krwawienia stamtąd. Idę skonsultować z gastrologiem te moje objawy.
Bo ja, jako że, jestem kancerofobiczką, to się martwię, każdym takim incydentem.
nie wiem ilu dniowy zarodek miałas podany ale beta inna niż zero to albo pozostalości po choragonie, ovitrelle albo po prostu ciąża. Może za wcześnie zbadalaś a teraz przez to masz stresa. Ja gdybym zbadała 6 dpt 3 dniowych maluchów to beta byłaby zapewne 0, bo 11 była tylko i aż 77. Trzymam kciuki żeby beta potwierdziła ciąże a plamienia się skoczyły