reklama

Kto po in vitro?

Być może mam żylaki odbytu, albo hemoroidy, a te dwa leki są przeciwzakrzepowe, i po prostu przy wypróżnianiu, pękają naczynka i stąd krew.
Wcześniej mi się to zdarzało, ale konsultowałam z dobrym gastrologiem, miałam badanie per pectum i po czopkach przeszło.
A właśnie, odkąd zaczęłam brać clexana, to się właśnie pojawiło. Na hemoroidy chyba za wcześnie. Ale myślę, że mam też bardzo wysoki progesteron, a on też jakoś czytałam działa na naczynia, i mogą pojawić się krwawienia stamtąd. Idę skonsultować z gastrologiem te moje objawy.
Bo ja, jako że, jestem kancerofobiczką, to się martwię, każdym takim incydentem.

reklama
Agulla bedzie dobrze !! Moze wlasnie wczoraj kropek lub kropki uczepily sie i dopiero zaczynaja sie trzymac ;-) a Ty juz jakies plamienie wymyslasz !! Nie masz nic na wkladce to nie ma plamienia. A moze tez lutka Cie podraznila bo to sie zdarza . Moim pierwszym objawem udanego transferu bylo to ze w tamtym miejscu bylam tak spuchnieta ze lutke trudno bylo wsadzic...

Agulla no ładnie tak cichaczem podchodzić do ivf:-pnie wiem ilu dniowy zarodek miałas podany ale beta inna niż zero to albo pozostalości po choragonie, ovitrelle albo po prostu ciąża. Może za wcześnie zbadalaś a teraz przez to masz stresa. Ja gdybym zbadała 6 dpt 3 dniowych maluchów to beta byłaby zapewne 0, bo 11 była tylko i aż 77. Trzymam kciuki żeby beta potwierdziła ciąże a plamienia się skoczyły:tak:
Calineczka ja biorę acard i fragmin, acard mam zamiar brac do 36 tc a fragmni jeszcze nie wiem ale może nawet do końca:confused2:

Agulla uwierz w kropki mow do nich ze gdzie im bedzie lepiej jak nie u Ciebie i glaskaj brzuszek :-) ja do moich ciagle mowilam i nie bralam pod uwage tego ze moze sie nie udac. I na poczatku zostaly oba ze mna pozniej dopiero jeden mnie opuscil. Trzeba wierzyc !!! Jutro juz bedzie wszystko wiadomo :-D

Agulla, po becie widać, że coś się zadziało w Twoim organiźmie, a to różowe plamienie, o którym pisałaś, to może była implantacja, a na te plamienia zwiększ dawkę progesteronu i weryfikacja bety to tylko formalność, bo uważam, że jesteś w ciąży, jest duże prawdopodobieństwo.

Calineczka ale agulla nie ma plamien . Na wkladce czysto wiec gdzie te plamienia ? Wyolbrzymia i ma czarne mysli. Wedlug mnie to bylo plamienie implantacyjne bo ja tez takie cos mialam teraz w tej ciazy i od plamienia za 11 dni zrobilam test i wyszly 2 grube krechy

reklama
Miałam na myśli coś, co określiła, czymś różowym na papierze przy podcieraniu. A ten kolor różowy jest charakterystyczny dla implantacji, więc niech się nie smuci, bo tylko szkodzi kropkowi!Słyszysz Agulla?Kiedy testujesz kolejny raz?Bo już się zagubiłam.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry