reklama

Kto po in vitro?

Witajcie
ja dziś po wizycie w Białymstoku - dopiero co usiadłam w domu do kompa - jestem padnięta... ale protokół rozpisany i pierwsze zastrzyki wzięte :baffled: ten menopur to jakaś masakra - igła jest tempa jak łyżka :crazy: będę miała śliwki na brzuchu za tydzień :dry:
Heh, teraz jak patrzę na szafkę z lekami to normalnie cała apteka stoi - i jak biorę leki wieczorem to w sumie mogę kolacji nie jeść - tyle ich jest!!!! Craaazyyyy! :szok:

Ale jestem zadowolona bo przynajmniej kolejny etap zaliczony. Za tydzień zaczynam codzienne podglądanie, a potem zobaczymy jak mój organizm zareaguje... ile jajek naprodukuje.

A propos jajek - kate_p7 - uhuhu! :-) super wynik! Jajca pierwsza klasa :-) Super, że lekarz jest spoko, to jest ważne, ja jadę zawsze z uśmiechem na ustach do kliniki, bo wiem, że dr jest bardzo fajny, pożartuje zawsze, po imieniu woła, jest wyluzowany i uśmiechnięty - od razu się robi jakoś tak lżej... Zazdraszczam Ci, że już masz za sobą faszerowanie! Ach, zazdraszczam! ;-) I w kalendarz wpisuję, by nikt nie zapomniał kciuków trzymać jak będzie czas ;-):tak::-D

Calineczka - koniecznie zgłoś to lekarzowi i skończ z braniem leków na własną rękę kobieto, jesteś w ciąży! :-) Wszystko od teraz musisz zgłaszać lekarzowi, tak by Twój maluszek był zdrowy i mógł się dobrze rozwiajać. No ;-)

daria16 - też uważam, że powinnaś się przepisać, a pani w rejestracji jakaś na maksa nieprzytomna :baffled:

Dziewczęta: daria16, andromeda5, Kate23 i coleta - trzymam kciuki za testy! I dajcie znać kiedy dokładnie się będą działy to w kalendarz powisuję! :-)

agulla84 - trzymaj się, mocno trzymam za Ciebie kciuki i nie podłamuj się jeszcze, bo tak jak mówią dziewczyny, wszystko może się jeszcze zdarzyć. A plamienie nie świadczy jeszcze o porażce, także uszy do góry! :tak:

Hess, przesyłam pozytywne fluidy by @ złagodniała! :-)

Rozkład jazdy jest następujący, jeżeli kogoś pominęłam, to bardzo przepraszam, proszę się upomnieć głośno i wyraźnie i zrobię aktualizację - ostatnio dużo się dzieje dziewczęta i chłopcy :tak:

MARZEC

02: kate_p7 - punkcja 12 wspaniałych pęcherzyków! :)
02: andormeda5 - wysoka beta!
02: Fusun - wysoka beta!
03: GizaS - podglądanie maluszka
03: calineczka - 4 jeszcze wyższa beta!
04: kikifish87 - wizyta kontrolna
05: Hess - początek stymulacji
07: dagpio - USG podglądanie serduszka
08: szkrabek - podgląd pęcherzyków
09: calineczka - USG pęcherzykowe
09: Fusun - USG pęcherzykowe
09: szkrabek - podgląd pęcherzyków
10: szkrabek - podgląd pęcherzyków
11: szkrabek - podgląd pęcherzyków

11: Dariaa16 - wysoka beta!
11: bunieczek29 - badania prenatalne
12: szkrabek - podgląd pęcherzyków
14: kikifish87 - badania prenatalne
17: sykatynka - udany criotransfer
26: GizaS - badania prenatalne
28: Olusia - się rozpakowuje!

Dorotav - początek stymulacji
Ying - Ying - udany criotransfer

KWIECIEŃ

Yplocka1 - udany criotransfer
Annemarie - początek stymulacji

reklama
Agulla tak policzylam i wychodzi mi ze Ty zrobilas ta bete to tak jaj podaja blastki i zrobilo by sie w 3 dpt to tez by nie wyszla przeciez. Same 3 dni pt musisz liczyc az staly sie blastkami a reszta to kolejne dni ... Wiec sobie policz i wyjdzie ze beta wysoka nie mogla wyjsc

Jesteście moimi skarbami kocham was wszystkie! Gizas chciałam zrobic taka niespodzianke ale się nie udalo bo dzisiaj miałam chwile załamania! Jutro powtórzę bete i będzie jasna sytuacja jutro będzie 10 dpt to już chyba na 100% bedzie pewne

Szkrabku, biorę te leki, bo muszę, ze względu na mutacje w genie MTHFR;-)
Bez nich nic by nie wyszło. W sensie ciąża nie utrzymała by się przy tych mutacjach.

Ah :-D no widzisz, ja to jeszcze głuptas jestem, ale się uczę ;-)

W każdym razie mam nadzieję, że gastrolog rozwieje twoje kanceropodobne myśli. Ja w ciąży i po nabawiłam się hemoroidów :baffled: nic przyjemnego, dlatego wiem jak to jest... trzeba dbać o tyłeczek ;-) dlatego dobrze, że idziesz się skonsultować i to przepadać. Trzymam kciuki by dolegliwości ustały jak najszybciej!

Aktualizacja

MARZEC

02: kate_p7 - punkcja 12 wspaniałych pęcherzyków! :)
02: andormeda5 - wysoka beta!
02: Fusun - wysoka beta!
02: agulla84 - wysoka beta!
03: GizaS - podglądanie maluszka
03: calineczka - 4 jeszcze wyższa beta!
04: kikifish87 - wizyta kontrolna
05: Hess - początek stymulacji
07: dagpio - USG podglądanie serduszka
08: szkrabek - podgląd pęcherzyków
09: calineczka - USG pęcherzykowe
09: Fusun - USG pęcherzykowe
09: szkrabek - podgląd pęcherzyków
10: szkrabek - podgląd pęcherzyków
11: szkrabek - podgląd pęcherzyków

11: Dariaa16 - wysoka beta!
11: bunieczek29 - badania prenatalne
12: szkrabek - podgląd pęcherzyków
14: kikifish87 - badania prenatalne
17: sykatynka - udany criotransfer
26: GizaS - badania prenatalne
28: Olusia - się rozpakowuje!

Dorotav - początek stymulacji
Ying - Ying - udany criotransfer

KWIECIEŃ

Yplocka1 - udany criotransfer
Annemarie - początek stymulacji

reklama
Od kilku dni nie mam apetytu nie mogę spać wstaje jak wariatka o 5

Zdecydowanie za bardzo zestresowana jesteś :no: musisz znaleźć sposób na wyciszenie, może masaż stóp przez męża, spokojny, wspólny wieczór, spacer... powinnaś ukoić choć troszkę swoje nerwy - wiem, wiem łatwo powiedzieć, ale zaczynam się martwić o Ciebie, to co piszesz jest niepokojące, a teraz z kropkiem pod sercem powinnaś spokój mieć i luz... Ściskam wirtualnie i mam nadzieję, że znajdziesz swój sposób by do jutra przetrwać bez nerwów. :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry