reklama

Kto po in vitro?

reklama
Jutro pierwsza wizyta u nowego lekarza który chyba będzie prowadzącym ciążę, tylko muszę się upewnić czy pracuję w tym szpitalu o którym myślę bo na stronach internetowych szpitala jest tylko mowa o ordynatorze. Jak wszytsko będzie dobrze to jutro będę mieć założoną kartę ciąży. A z dr M z Gyncentrum już się pożegnałam ostatnio, umówił nas tylko na prenatalne na 26 marca i do zobaczenia za dwa lata jak wrócimy po rodzeństwo-najpierw po mrozaczka a później kto to wie. Po 12 tyg ciąży mam też otrzymać też zwrot w wysokości 6900 zł a program 2+1 bo udało się za pierwszym razem a zapłaciliśmy 13 900 zł. Na remont pokoiku dla dzieka będzie jak znalazł:-p
Agulla a to była Twoja 3 próba z rządówki? miałąs tylko 2 zardoki czy reszta nie dotrwała do mrożenia?

Miałam 4 zarodki dwa dostalam a jeden jest zamrozony co jest cudem bo nigdy nie mialam mrozaczka! Dziwnie się działo bo dwa od razu się zaplodnily a dwa dopiero później hmm tak to była ostatnia próba :-/

Agulla ja tam jestem dobrej myśli :-) Ciąża z tego jest i będzie cud malina:-)
Trzymam kciukasy za przyrost!
Fasun i Calineczce gratki. Serducha to formalność!
Pozdrawiam Wszystkie kobietki!
A za Kate_7 ogramniaste kciukory!!:happy2:

Edit :) I Pana także pozdrawiam ;-)

Ostatnia edycja:
witam wszystkich :-)

andromeda5 i Kate23 - dajcie znać jak tylko będziecie znały wyniki bety!!! czekamy niecierpliwie na kolejne ciężarówki! ;-)

agulla84 - ja zielona jestem przyznaję, ale to co mówią dziewczyny ma duży sens - beta nie zerowa, termin betowania wczesny, a kropki młede podane - daj sobie jeszcze czas i trochę nadziei - jak Ty nie będziesz w swoje dzieciaczki wierzyć, to kto inny ma to zrobić? ;-) będzie dobrze! :tak:

kate_p7 - trzymam kciuki za punkcję! mam nadzieję, że się będziesz dobrze czuła po! I teraz już wszystko w rękach losu, zrobiłaś wszystko by było dobrze! Trzymam mocno kciuki za pozytywny wynik! :-)

Ja dziś pierwszy raz zaaplikowałam sobie zastrzyki i powiem Wam, że stresa miałam strasznego a okazało się, że w ogóle nie poczułam tych zastrzyków :szok: jestem niezła pielęgniarka :cool2:

Wczoraj pani prawdziwa pielęgniarka pokazywała mi i mężowi w klinice jak się robi zastrzyki - i tak mnie strasznie bolało, że łuj oj oj oj... :baffled: Menopurem to mi się wwiercała w skórę "no niestety, takie tępe te igły są przy tym leku..." ech... ale ogólnie sympatyczna pani...
wcześniej pobierała mi krew i też myślałam, że śrubokrętem to robi a nie igłą... :confused2: no cóż niektórzy nie mają ręki do zastrzyków... a tu dziś taka niespodzianka - nic nie poczułam :-D i taka radość, a denerwowałam się cały dzień - głupek :dry::-p

Fusun, kochana! Fantastyczne wieści!!! Gratulacje! Wierzyłam cały czas, że będzie dobrze :tak:;-):-D:-D

Dziewczęta i chłopaku - poniżej aktualny kalendarz.

MARZEC

03: GizaS - podglądanie maluszka
03: calineczka - 4 jeszcze wyższa beta!
04: kikifish87 - wizyta kontrolna
04: dariaa16 - wysoka beta!
05: Hess - początek stymulacji
06: Kate23 - wysoka beta!
07: dagpio - USG podglądanie serduszka
08: szkrabek - podgląd pęcherzyków
09: calineczka - USG pęcherzykowe
09: Fusun - USG pęcherzykowe
09: szkrabek - podgląd pęcherzyków