reklama

Kto po in vitro?

.szkrabek - no widzisz, nie ma co się bać tych zastrzyków :). Od Menopuru igły nie są złe, ja nie narzekałam. Tak z ciekawości, co Ty masz tyle podglądanek pęcherzyków??

reklama
.szkrabek - no widzisz, nie ma co się bać tych zastrzyków :). Od Menopuru igły nie są złe, ja nie narzekałam. Tak z ciekawości, co Ty masz tyle podglądanek pęcherzyków??

Hess, szczerze to nie wiem - tak mam w rozpisce - 8 dzień stymulacji wizyta i potem codzienne podglądanie i weryfikacja dawek leków - co klinika to inne obyczaje... tak podejrzewam.

teraz doczytałam:sorry2:
Agulla nie trać jeszcze nadziei, może dopiero zaczęło coś się dziać;-) trzymam kciuki:-)
Andromeda jest mi bardzo przykro:-( kurcze wymyśliłam sobie, że jak u Ciebie będzie pozytywnie to będzie znak, że i u mnie też:zawstydzona/y:
Daria nie betuje jutro tylko w piątek bo tak mi kazali w klinice:confused2: chociaż teraz jak na to wszystko patrzę to u mnie będzie tylko formalność:confused: jestem realistką i wiem co czuje, nie trącam Broń Boże pesymizmem:cool2:
a mnie jednak rozbolał brzuch po całości:wściekła/y: ból czuję tak pośrodku a nie w jajnikach także pozamiatane:wściekła/y: chętnie wzięłabym coś mocnego przeciwbólowego, ale powiedzmy że może jeszcze jakiś ułamek nadziei jest i nie chce nikomu zaszkodzić :confused: jutro mam szkolenie na które muszę jechac pomimo L4 ale to nawet dobrze bo uświadomie fanclub, że wracam do pracy w przyszłym tyg i przynajmniej ominą mnie pytania czy się udało:zawstydzona/y:

reklama
Ktory to twoj dzień ?

6dpt:-(:-(:-(

Dziękuję dziewczyny za wszystkie trzymane kciuki i słowa otuchy!!!!

Na razie jeszcze nie dochodzi to do mnie.
nie mam już na co liczyć, to moje ostatnie podejście w programie MZ. a jeszcze w piątek lekarka mnie pocieszyła że szanse duże bo zarodek ładny a i tak nic z tego. Co do poniedziałków to ja właśnie w poniedziałek się urodziłam... ot takie "szczęście".

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry