reklama

Kto po in vitro?

reklama
Anndromeda ja bym powtórzyła betę 9dpt. Może jeszcze nic straconego może zdarzy się cud a wwierzę ww to mocno:)!
Kate23 ja testuje 7dpt cżyli w sśrode ale również mamzłe przeczucia... Brzuch nieboli ale jajniki ciągną jak na okres...mega ochota na jedzenie a to u mnie występuje dwa trzy dni przed @ tracę nadzieję i ja.... :( i piersi też już nie bolą...

Ze cuda sie zdarzaja i trzeba wierzyc !!! Tyle lat leczenia i 0 szans na ciaze ivf z ktorego mam Hanie i 3 mc po urodzeniu Hani ciaza naturalna gdzie pelno lekarzy mowilo ze nie mamy zadnych szans.

Ja mialam teraz plamienie implantacyjne i to w terminie spodziewanej @ i juz myslalam ze sie zaczyna a tu cisza. Po 11 dniach zrobilam test i 2 grube kreski za 2 dni do lekarza a on ze to 6 tydz i juz zarodek i serduszko bylo.

Drugi przyklad po ivf 10 dpt beta 127 wiecej nie sprawdzalam bo nie kazali a ja bylam zielona zupelnie w temacie . Ponad tydzien po becie zaczal bolec bardzo brzuch i na aplukatorze od lutki taki kolor kawa z mlekiem. Polozylam sie spac. Jak wstalam to juz krew ale plamienie. A na izbie przyjec to juz mnie zalalo ze spodnie do wyrzucenia. I mimo tego krwotoku mam Hanke ;-) trzeba wierzyc i koniec !!!

Ze cuda sie zdarzaja i trzeba wierzyc !!! Tyle lat leczenia i 0 szans na ciaze ivf z ktorego mam Hanie i 3 mc po urodzeniu Hani ciaza naturalna gdzie pelno lekarzy mowilo ze nie mamy zadnych szans.

Ja mialam teraz plamienie implantacyjne i to w terminie spodziewanej @ i juz myslalam ze sie zaczyna a tu cisza. Po 11 dniach zrobilam test i 2 grube kreski za 2 dni do lekarza a on ze to 6 tydz i juz zarodek i serduszko bylo.

Drugi przyklad po ivf 10 dpt beta 127 wiecej nie sprawdzalam bo nie kazali a ja bylam zielona zupelnie w temacie . Ponad tydzien po becie zaczal bolec bardzo brzuch i na aplukatorze od lutki taki kolor kawa z mlekiem. Polozylam sie spac. Jak wstalam to juz krew ale plamienie. A na izbie przyjec to juz mnie zalalo ze spodnie do wyrzucenia. I mimo tego krwotoku mam Hanke ;-) trzeba wierzyc i koniec !!!

Własnie w takie cuda CHCĘ wierzyć, ale mój pesymizm bierzę górę:zawstydzona/y: nic zobaczymy, co będzie:tak: życzę Wszystkim mega optymizmu i spokoju bo tego (o ironio!!!) nam brakuje:sorry2:
mam nadzieję, że Katep jest zadowolona i teraz czekamy na efekty:-)

Ja przy piereszej ciazy nie mialam nic takiego przy drugiej sorry za opis ale poczulam mokro w gaciach i jak poszlam do kibelka to byla.krew a jak sie bodtarlam to juz sucho i to bylo takie dziwne i jednorazowe ...

reklama
Kiedys byłam w klinice i było tam malenstwo z córeczka mała była coś około roczku pani wyszła po wizycie i mówiła w rejestracji ze nie wierzy bo miała nigdy nie być w ciąży naturalnej a zaszła i to jeszcze z bliźniakami :-) normalnie lezka szczęście mi splynela po policzku ! Byłam wtedy z mama ona też miała szklane oczy jak na mnie popatrzala:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry