reklama

Kto po in vitro?

reklama
dzwonili z labu, dobrze czułam że ta punkcja za wcześnie..na 16 kumulusów tylko 6 dojrzałych oocytów było. Wielkie g...z tego wyjdzie, bo one pewnie niedojrzałe są...mimo ze wizualnie wyglądają dobrze. Do tego te ICSI zaplodniła się polowa z tych 6, szanse że do 5 doby przetrwają są tak niskie... dobrze że urlopu nie wzięłam, już nie mam siły.:-(

kate_p7 nie załamuj sie wszystko bedzie dobrze, pamietam jak ja sie martwilam tak samo jak TY , a okazalo sie ze dotrwaly do 5 doby i jeszcze zostaly 3 mrozaki badz dobrej mysli:)!!! 3mam kciuki

Daria, jakiego pingwina sobie pierdzielnęła;-)
Kate, to bardzo dużo było niedojrzałych. Może te 3 sztuki jeszcze się zapłodnią i dogonią pozostałe. Wiesz, jak to jest, nie w ilości siła, a w jakości!!!I najczęściej tak jest, ze udaje się, jak się ma jeden zarodek albo dwa, a nie kilka, o ironio!!!!!!
Nie ma nic straconego, dlaczego te 3 mają się ładnie nie podzielić?Oby tylko ten czas oczekiwania na sobotę szybko minął.

Daria, jakiego pingwina sobie pierdzielnęła;-)
Kate, to bardzo dużo było niedojrzałych. Może te 3 sztuki jeszcze się zapłodnią i dogonią pozostałe. Wiesz, jak to jest, nie w ilości siła, a w jakości!!!I najczęściej tak jest, ze udaje się, jak się ma jeden zarodek albo dwa, a nie kilka, o ironio!!!!!!
Nie ma nic straconego, dlaczego te 3 mają się ładnie nie podzielić?Oby tylko ten czas oczekiwania na sobotę szybko minął.

hehe pingiwnek a tak na cześć wszystkich mrozaczków na forum :D i ogolnie spodobał mi sie barddzooo ;)

Calineczkaa to jest jeden z objawów ciąży :-) czyli bardzo dobrze :-) ja zaczęłam 11 tyd i też ciągle jestem śpiąca, tylko trochę mdłości zmalały ale jeszcze potrafią mnie rzucić na kolana :-) chociaż ani razu nie wymiotowalam i z tego się cieszę. Calineczkaa no i powodzenia na dzisiejszej wizycie abyś ujrzała ten upragniony pęcherzyk.

Gizas co prawda wizyta się przesunęła no ale taty nie może zabraknąć na spotkaniu z malenstwem. Mój mąż jak mam jakieś badanie i tylko widać fasolke to od razu pyta się czy może zobaczyć.

lolitka punkcje miałam wyznaczoną przez poprzedniego lekarza na środę, a była w poniedziałek, to tez było dla mnie podejrzane. Jak się pytałam lekarza ile jest pęcherzyków to mi powiedział że jest 12 powyżej 14mm, a przecież punkcje się ustala powyżej 16mm, więc sama nie wiem:confused: Tego właśnie się bałam, myślę że reszta tez nie była dojrzała, bo nie da się ocenić wizualnie komórki, czy jest dojrzała czy nie, może tylko tak wyglądać a nie rozwijać się...Wszystko na marne...

reklama
kate_p7 ja mialam 13 pecherzykow wielkosci 13-15mm i tez lekarz wyznaczyl mi zaraz punkcje nawet mozesz poczytac wczesniejsze komentarze ze balam sie ze beda niedojrzale i zamale...udalo sie wyciagnac 7 z czego 5 sie zaplodnilo:), i dotrwalo do 5 doby wiec niemartw sie wszystko bedzie dobrze

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry