bunieczek29
Fanka BB :)
Coleta to fantastyczna wiadomość. Będzie ładna ciąża może nawet blizniacza;-) kochana teraz mega kciuki za piękny przyrost.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Daria teraz to pojechałaś po bandzie, na co Ci był ten sikaniecGratuluję coleta! Mam taką samą blastke 1BB ale moja chyba przerwie ta dobra passę
niemoglam niewytrzymalam I poszedł przedchwila sikaniec
I jedną kreską 6,5dpt..... I jutro pewnie cholerna @. .. wszystkie objawy na to wskazują
za wcześnie, dopiero zaczyna sie produkowac beta, a Ty taki numer robisz
to nawet ja nie zrobiłam jeszcze sikańca a chyba najbardziej sikam ze strachu po gaciach
weź mnie tu nie stresuj bo ja tu liczę na same dobre informacje, które może i mnie dosięgną
zresztą Dziewczyny ze sporymi betami miały ledwo widoczną drugą kreskę, tak więc na razie niczego nie przekreślaj:-)
Fanclub na szczęście się nie dopytywał bo od progu oznajmiłam, że we wtorek jestem w pracy