reklama

Kto po in vitro?

reklama
kate: punkcje sie wyznacza nie przy 16mm ale przy 18mm...... widzisz - diable tkwi w tych malych szczegolach. czlekowi sie wydaje ze juz duzo sie wie, ze duzo poczytal itd a i tak zawsze cos wyskoczy co moze zruinowac cale starania... no coz - stalo co sie stalo. nastepnym razem krzycz glosno ze punkcji nie chcesz i tyle. mnie raz na poczatku mojej kariery invitrowej tez tak zbiablili punkcje. lekarka zadecydowala ze bedzie jak pecherze byly 16mm i oczywiscie wiekszosc byla niedojrzalych. juz drugim razem nie dalam sie tak zrobic.....
3 komorki - napewno ktorys z nich da rade. i tutaj juz glosno, BARDZO GLOSNO krzycz ze sobie nie zyczysz punkcji w 5 ani 4 dobie. ze chcesz ja w 3 dobie....chyba ze bedziesz miala wszystkie 3 zarodki w 3 dobie bardzo ladne - tylko wtedy mozesz sie zgodzic by je trzymali do 5. inaczej max do 3 doby - i wogole gadania nie ma. tylko duren moze wciskac ci glupoty ze potrzymac trzeba by zobaczyc jak sie rozwijaja. nie ma na to medycznego uzasadnienia ani logicznego. bierz transfer w 3 dobie . powiedz o tym lekarzowi juz teraz zeby cie nie zrobili z ta 5 doba

coleta
: gratuluje. ponownie blastka 1BB robi kariere. kurde, naprawde sa one szczesliwe na tym forum

Ostatnia edycja:
Gratuluję coleta :)! Mam taką samą blastke 1BB ale moja chyba przerwie ta dobra passę :( niemoglam niewytrzymalam I poszedł przedchwila sikaniec :( I jedną kreską 6,5dpt..... I jutro pewnie cholerna @. .. wszystkie objawy na to wskazują

Gratuluję coleta :)! Mam taką samą blastke 1BB ale moja chyba przerwie ta dobra passę :( niemoglam niewytrzymalam I poszedł przedchwila sikaniec :( I jedną kreską 6,5dpt..... I jutro pewnie cholerna @. .. wszystkie objawy na to wskazują
Daria teraz to pojechałaś po bandzie, na co Ci był ten sikaniec:eek: za wcześnie, dopiero zaczyna sie produkowac beta, a Ty taki numer robisz:-p to nawet ja nie zrobiłam jeszcze sikańca a chyba najbardziej sikam ze strachu po gaciach:-p weź mnie tu nie stresuj bo ja tu liczę na same dobre informacje, które może i mnie dosięgną:sorry: zresztą Dziewczyny ze sporymi betami miały ledwo widoczną drugą kreskę, tak więc na razie niczego nie przekreślaj:-)
Coleta cudowne wieści:-) prosimy o fluidki:-D
Katep trzymam kciuki, żeby wszystko dobrze poszło:-):-):-)
moje szkolenie trwało pół godziny, szkoda tylko czasu i pożyczania auta od Siostry:-D Fanclub na szczęście się nie dopytywał bo od progu oznajmiłam, że we wtorek jestem w pracy:-p

dariaa16 - 6 dnia po transferze to chyba beta jeszcze nie wychodzi za duża, a co dopiero sikaniec... uzbrój się w cierpliwość i daj swojej kropce działać w spokoju :tak:

lolitka200 - a czemu akurat w 3 dobie? Rzeczywiście naciskać na 3?

U mnie w klinice jeśli jest mało komórek/zarodków to nie czekają do 5 doby a podają w 2 lub 3. Ewentualnie pozostałe trzymają do 5 doby do mrożenia ,tak miałam w MZ a teraz prywatnie podano mi dwa w 3 dobie i jednego słabeuszka zamrozili w 3 dobie

reklama
Okey dziewczyny wyglupilam się z tym testem.. :/ uzbraiam się i lecę zjeść coś chyba dziś chinczyk chodzi zamna cały dzień a to baja @ jutro 7dpt jeśli rano się obudze i dostanę @ koniec.. jeśli nie pedze na betę przed pracą już 7dpt beta powinna coś pokazać albo się udało albo nie... jutro się okarze A dziś jeszcze jestem ze swoim a raczej naszym blastusiem :*... odbieram fluidki od colety i potrzebuję mega duzo kciuków rano :)...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry