reklama

Kto po in vitro?

reklama
Agulla ja też nie wierzyłam że moj kropek się zadomowi:dry:naprawdę byłam wręcz przekonana że się nie udało, kupiłam zestaw pocieszyciela-wino, lody, słodyczę ale jednak były łzy szczęscia czego i tobie życzę:sorry2:
Daria no wygłupiłaś się:-Djak beta jest już dziś produkowana to jest pewnie koło 10 więc chyba żaden test tego nie wykarze:dry:tak jak pisałam ja pierwszego sikacza zrobiłam 20 dpt, beta wtedy była 1900 a kreska testowa dużo bledsza od kontrolnej. Teściora to się robi później na pamiątkę:tak:

Ja zaraz wyjeżdzam na spotkanie z maluszkiem-trzymajcie kciuki żeby wszytsko było dobrze bo się boję

Blue kochana tak wypatrywalam wiesci od Ciebie :) Razem z Pole wydedukowalysmy, ze bedziesz miala transfer w przyszlym tygodniu a tu taka niespodzianka. Profesor z Invicty mi mowil, ze on woli zarodki B od A bo one walcza, kombinuja :) Mi z blastkami 1AA sie nie udalo a z 1BB sie udalo. Tak wiec zaciskam MEGA KCIUKI za wysoka bete, chetnie zrobie miejsce na ciezarowkach specjalnie dla Ciebie :) Oby dni do wysokiej bety minely Ci jak najszybciej.

Blue wierze, ze zawitasz na ciezarowki i Twoim kolejnym problemem bedzie czy brzuszek odpowiednio rosnie, jaki krem na rozstepy stosowac a pozniej kompletowanie wyprawki :) Skoro byla inna stymulacja to wynik tez bedzie inny niz dotychczas :)

lolitka transfer mam w 5 dobie i już zmienić tego nie mogę, bo jestem w MZ. Wcześniej zmienić tego tez nie można było, np płaciliśmy 500zl za hodowlę do blastocysty a transferowali nam zarodki w 4 dobie bo w niedz. klinika nie pracuje. W ogóle nie mamy nic do gadania w MZ i komercyjnie tez nie. Każda z nas ma taki sam protokół, hodowlę do blastki wszystko jest tak samo...no chyba że zarodki są kiepskie to coś zmieniają, ale i tak niechętnie... mam dość tej kliniki już coraz bliżej jestem Novum albo Białegostoku.

Okey dziewczyny wyglupilam się z tym testem.. :/ uzbraiam się i lecę zjeść coś chyba dziś chinczyk chodzi zamna cały dzień a to baja @ jutro 7dpt jeśli rano się obudze i dostanę @ koniec.. jeśli nie pedze na betę przed pracą już 7dpt beta powinna coś pokazać albo się udało albo nie... jutro się okarze A dziś jeszcze jestem ze swoim a raczej naszym blastusiem :*... odbieram fluidki od colety i potrzebuję mega duzo kciuków rano :)...

Daria, ja sobie tym razem też siknęłam tak jak Ty w 6,5 dpt. Test był w 100% negatywny. Nie było ani cienia drugiej kreski. A w 7 dpt robiłam betę, która wyszła powyżej 60.
Na pocieszenie siknęłam sobie znowu dzisiaj no i to zupełnie inna sprawa. Krecha od razu się pojawiła.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry