reklama

Kto po in vitro?

Kate23

A tak w ogóle, to Ty się kobieto nie poddawaj, tylko proszę tutaj o kropku myśleć pozytywnie, a nie "tylko formalność". Do wyniku bety trzeba mieć nadzieję!:tak:

Właśnie ta cholerna nadzieja jest tak wielka, że można oszaleć:zawstydzona/y: po tylu latach starań dopóki nie zobaczę żywej krwi nadzieja mnie nie opuszcza, pomimo że ciało daje konkretne, pewne znaki:-(

reklama
Kate23 - nic dziwnego, ze się wkurzyłaś, sama bym przez łeb strzeliła :-) Mi też mój raz powiedział, że nie sądził, że to TAK będzie wyglądać - w sensie, że ja taka padnięta, nie mam na nic ochoty, boli mnie a to głowa, a to brzuch etc. Ale powiedział, że jak zaczęliśmy to trzeba skończyć - ciekawe co powie po nieudanym razie... i jeszcze nie daj Boże bez mrozaczków :szok: nie chcę o tym myśleć nawet.
Może jak Twój M ochłonie to też inaczej spojrzy na tą sytuację... nabierze dystansu i odpocznie psychicznie. Wspólnie nabierzecie sił na kolejne podejście. Zresztą my kobiety mamy swoje sposoby na facetów ;-) Jesteśmy bardzo przekonujące jak czegoś bardzo pragniemy :-)

A tak w ogóle, to Ty się kobieto nie poddawaj, tylko proszę tutaj o kropku myśleć pozytywnie, a nie "tylko formalność". Do wyniku bety trzeba mieć nadzieję!:tak:

dokladnie to samo napisalam:happy:

Dziewczyny wybaczcie moje milczenie ale muszę się jutro przygotować na słowa dr.ze mam odstawic leki :-/ jutro wam napisze o ile nie rzuce się pod pociąg! Mam dość tego wszystkiego! Ile razy człowiek może znosic porażkę?!!! Kiki gratuluję twojego wielkiego małego szczęście i ciesze się ze masz dobrą opiekę lekarza! Trzyma za was wszystkie kciuki byście wkońcu mogły wszystkie przenieść się na ciężarówki nie to co ja :-(

Tak ale jest mały przyrost jeszcze jutro powtórzę żeby był 100% pewności.wychodzi na to ze te plamienie było jednak inplantacja jutro jest 13 dpt pewnie będzie pechowy ahh :-(

KATE23 jakbym czytała swój post :-D doskonale cię rozumiem nie tak dawno mój M przechodził to samo wtedy ostro się pokłóciliśmy ale na szczęście już mu przeszło twój tez się pozbiera i nabierze sił do walki :tak:

agulla84 a ile wyszło ?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry