reklama

Kto po in vitro?

gizas- niby termin na 26.09 i to bedzie moja 6 rocznica slubu.no moze i powoli sie ciesze ale bede spokojniejsza po prenatalnych. ktore na szczescie juz niedlugo bo 14.03:-D

calineczka- bo opierdziel dostaniesz, skoncz czytac pierdoły, takie cos chyba jest przy megga zbyt duzych betach

reklama
Calineczkaa ja Cię proszę wyłącz już tego googla... po co się nakręcać i straszyć niepotrzebnie - teraz masz dbać o siebie i tyle - ciesz się tymi miesiącami, bo one na prawdę szybko zlatują, a potem już tylko kierat - nieprzespane noce i mały terrorysta, który minuty bez Ciebie nie jest w stanie przeżyć :-D

Dziewczyny, czy wiecie może co oznacza jak badanie na różyczke wyjdzie dodatnie, oba wyniki dodatnie? Tylko nie wiem jaki poziom. Bo koleżance tak wyszło.

Dziewczyny, czy wiecie może co oznacza jak badanie na różyczke wyjdzie dodatnie, oba wyniki dodatnie? Tylko nie wiem jaki poziom. Bo koleżance tak wyszło.

Hess, to oznacza, że może przechodzić aktualnie chorobę.

IgG (+), IgM (+) oznacza, że było (lub właśnie jest) zakażenie różyczką. Należy rozpocząć leczenie i nie zachodzić w ciążę przez przynajmniej trzy miesiące.

https://portal.abczdrowie.pl/rozyczka-igg-i-igm

reklama
Kate 23--na moje oko masz postac lagodna hiperstymulacji( wzdecia,niewielki bol brzucha)

nastepny stopien ,umiarkowany to bol brzucha,nudnosci,wymioty,wodobrzusze-widoczne na USG

potem sa jeszcze 2 stopnie dalej,ale nie chce Cie straszyc i ich na pewno nie masz.Ja ten szajs mialam dobre 10 dni ,wiec juz chyba wiem wszystko na ten temat:crazy:

Wazne zebys duzo pila 2-3 litrow dziennie i jadla duzo nabialu ,chodzi o bialko,a jeszcze ogolniej o usprawnienie pracy nerek.

krotko napisane a tresciwie, jesli jestes w ciazy trwa to do 3 tygodni,jesli nie razem z @ sie to uspokoi.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry