• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hessiątko 3mam kciuki za stymulację:tak:

edit:
Hess, Kiki a jakie objawy powinny mnie skłonić do wizyty ?? bo z tego co pamiętam to chyba gorączka no i problemy z oddychaniem?? czy coś jeszcze?

Ostatnia edycja:
Hess powodzenia kochana. Oby to była ta ostatnia stymulacja. Trzymamy kciuki.

A ja wróciłam właśnie z kliniki byłam na pobraniu krwi. Gizas miałam takie same badania co ty i ja miałam glukoze z krwi bez obciążenia. Następnym razem będzie z piciu :-)

kate_p7 - moje objawy były takie: wzdęty brzuch, bóle podbrzusza i w żabrach - przychodzące co jakiś czas z dużą intensywnością, trwające do 30 minut, mdłości, raz wymiotowałam. Wiem, że jeszcze może być skąpomocz, problemy z oddychaniem. Gorączki ja nie miałam.

Ja nie miałam hiperki, więc nie pomogę.
Ale mam nadzieję, że dziś lepiej się czujesz.
Bunieczku, mam nadzieję, że wszystkie wyniki wyjdą Tobie dobre;-)
A dziś Hess zaczyna stymulację;-)Trzymam kciuki;-)

calineczkaa - widzę, że nowego avatara masz :) Stymulację w zasadzie od jutra zaczynam, bo w rozpisce mam Gonapeptyl do jutra, a dziś zastrzyk akurat nie wypada. Nadal chcesz ODBĘBNIĆ ze mną spotkanie?? :-p

Ahahahaha;-)
Chodziło mi o spędzenie bardzo miło, mojego jakże cennego wolnego czasu z Tobą:-p
Oczywiście, jak się czeka z utęsknieniem na to spotkanie, to nie chodzi o odbębnienie;-)
Ile lukru się polało:-)

reklama
Dziewczyny .jestem po jednym poronieniu i jednym crio kompletnie nie udanym . W maju mam termin na badania genetyczne. Teraz czekam ba wyniki z invikty pakietu poronien, jak myślicie robić jeszcze badania NK. ?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry