reklama

Kto po in vitro?

Jutro trzymamy kciuki za Hess! :-):tak:

MARZEC

05: Hess - początek stymulacji
06: Kate23 - wysoka beta!
07: dagpio - USG podglądanie serduszka
08: szkrabek - podgląd pęcherzyków
09: calineczka - USG pęcherzykowe
09: Fusun - USG pęcherzykowe
09: szkrabek - podgląd pęcherzyków
10: szkrabek - podgląd pęcherzyków

11: dariaa16 - wysoka beta!
11: bunieczek29 - badania prenatalne
11: szkrabek - podgląd pęcherzyków
12: szkrabek - podgląd pęcherzyków
14: kikifish87 - badania prenatalne
17: sykatynka - udany criotransfer
17: calineczkaa - USG serduszkowe
26: GizaS - badania prenatalne
28: Olusia - się rozpakowuje!

Dorotav - początek stymulacji
Ying - Ying - udany criotransfer

KWIECIEŃ

Yplocka1 - udany criotransfer
Annemarie - początek stymulacji

reklama
dagpio zaintrygowałaś mnie, jak to od 16 r. ż. wiedziałaś że nie będzie łatwo?? przecież człowiek dopiero zaczyna rozumieć co do czego służy:-D ehhh ci lekarze rzucają tymi diagnozami jakby cały wszechświat ogarniali. Ważne że się udało i teraz już będzie wszystko dobrze.

Już wtedy pojawiła się pierwsza torbiel, ból straszny i moja mama zaprowadziła mnie do swojego doktora (swoja drogą starszego lekarza, który nawet nie miał w gabinecie usg), zbadał mnie i od razu dał leki hormonalne, wtedy powiedział, że jeśli będę zbyt długo odkładać decyzje o dziecku to będzie to długa i trudna walka, Do dziś pamiętam tę wizytę i jego wyraz twarzy. Dużo później w wieku 26 lat przygotowując się do operacji, usłyszałam "w takim przypadku to tylko in vitro, no ale cuda się zdarzają".

Ostatnia edycja:
Dagpio to Cię życie doświadczyło, przykro mi mam nadzieje że wygrasz tę walkę, trzymam kciuki za 7ego(to szczęśliwa liczba, może to jakiś znak;-))
Hess
ruszaj z przytupem, cuda się dzieją więc to dobry czas na stymulacje:tak:

Dariaa
ja zapomniałam że ty jeszcze masz testować, jakaś nie przytomna jestem, wybacz! proooosze:sorry:

Calina
ja nie królik ale sałatę lubię:-p szpinak teeeeż da się żyć.

dariaa szperalam po forach i znalazłam post jakby specjalnie dla Ciebie:tak::

(..) zapłodniło się tylko jedno... po diagnostyce PGD było prawidłowe, podano więc 1 wczesną blastocystę typu C.... i dopiero przy III wer. beta wzrosła a teraz maluszek ma 5,3 mm i zaczęliśmy 7 tydzień!
Wyświetl temat - % zapłodnionych jajeczek |
Jesteś kochaną :*, wiem ze cuda się zdarzają czytałam o kobiecie która miała w 7dpt przyrost koło 2 i 15dpt koło 300 i jest już mamą, ale aż taki cud dla mnie,? No nic dalej biorę leki pracuje nie mecze się nie dzwigam etc. I czekam do środy, :*, chyba ze przyjdzie krwawa mery :/

Kate wróciła to od razu życie powróciło na forum i nowy napływ informacji ☺
Daria ja tam bym się cieszyła ze beta nie jest 0 A to wróży jeszcze nadzieję ☺
Ja osobiście przewertowalam już cały net odnośnie moich boleści i w sumie raz mam nadzieje a raz nie. A i w związku z powyższym mam pytanie czy jak biorę Lutke to @ sama przyjdzie czy dopiero po odstawieniu? Nigdy jej nie brałam bo nie miałam problemów z @ i jestem ciekawa jak to będzie wygladac☺ spokojnej nocy i powodzenia jutro☺

kate @ przyjdzie po odstawieniu leków, ale po co chcesz odstawiać ty się przyzwyczajaj do tableteczek :-D

Kurcze dziewczyny zaczynam się martwić, i potrzebuje rady. Nie chce panikować bo M panikuję :-D. Od punkcji nie mogę siadać, boli mnie brzuch cały czas i przy robieniu siusiu, chodzeniu w sumie to mój 2 dzień po punkcji, więc może to normalne. Poprzednio dostałam dostinex a teraz nic, w sumie dużo było niedojrzałych więc raczej hiperki nie powinno być.. estradiol 2 dni przed punkcją 2800 to też nie jakiś wysoki, sama nie wiem...

reklama
kate_p7 - mnie bolało przy sikaniu też tak jak kiki pisze 4-5 dni.....no może 3-4 dni, i dopiero po tych 4 dniach dopadła mnie hiperka. Tak więc, obserwuj się i jak coś to szybko na wizytę do kliniki.

calineczkaa - no dzięki.......ODBĘBNIĆ spotkanie?!?!?! Phi!!!! Focha strzelam normalnie no :angry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry