reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kate mnie tylko bolało podbrzusze A estradiol był powyżej 3000. dr Kazała dużo pic i dieta lekkostrawnaza☺ oczywiście było po transferze czego Ci nie zycze☺

Hess powodzenia na wizycie☺ fajnie ze się spotykacie z Calineczka☺
A ja wstałam w całkiem dobrym humorze ale znowu mnie brzuch rypie więc latam co chwila do wc czy to już! Chciałabym wiedzieć na czym stoję bo chętnie odstawialbym hormony i @ byłaby z głowy a tak ten pms mnie wykończy

jolka- jezeli w najblizszym czasie nie podchodzisz do stymulki,i czekacie do maja na genetyczne, to ja bym zrobiła na twoim miejscu NK, zawsze to dodatkowe badanie i moze akurat to byl powod poronienia??

Kate: powiekszajacy sie obwod brzucha, uczucie ciezkosci w brzuchu/jajnikach, bole w tych ze okolicach, problemy z oddychaniem - to najczestsze objawy. Nie sadze bys miala hiper przy takim estradiolu no ale nic nie wiadomo.
Na wszelki wypadek hektolitry wody pij i jak bol jest nie do wytrzymania a zwlaszcza oddychanie sie pogarsza to czas jechac do szpitala

A Agulla się nie odzywała po wczorajszej becie? może oszalała ze szczęscia i zapomniała się pochwalić:tak:innej opcji nie przewiduję
Kiki to Twoje dzieko już duże, super że wszytsko w porządku, chyba możemy się pomału cieszyć:tak:ale odliczanie do kolejnej wizyty znowu mi się włączyło:sorry:. A Ty masz termin chyba na wrzesień?

A co Ty znowu Celina wymyślasz:wściekła/y:mówiłam że wścieku du.y dostaniesz do usg serduszkowego. Wyluzuj, nie czytaj głupot, narazie nie miałaś żadnych powodów do obaw, beta pięknie przyrastała i jest widoczny mały pęcherzyk.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry