Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
gizas- niby termin na 26.09 i to bedzie moja 6 rocznica slubu.no moze i powoli sie ciesze ale bede spokojniejsza po prenatalnych. ktore na szczescie juz niedlugo bo 14.03![]()
Kate mnie tylko bolało podbrzusze A estradiol był powyżej 3000. dr Kazała dużo pic i dieta lekkostrawnaza☺ oczywiście było po transferze czego Ci nie zycze☺
Hess powodzenia na wizycie☺ fajnie ze się spotykacie z Calineczka☺
A ja wstałam w całkiem dobrym humorze ale znowu mnie brzuch rypie więc latam co chwila do wc czy to już! Chciałabym wiedzieć na czym stoję bo chętnie odstawialbym hormony i @ byłaby z głowy a tak ten pms mnie wykończy
nakieruj Ją na hemoroidy w ciąży czy coś w tym stylu, będzie ciut bezpieczniej
na dodatek wiem, że to crio się nie udało,a jutrzejsza beta to tylko formalność, ale martwi mnie co inne - otóż mój Reproduktor stwierdził, że on już więcej nie podchodzi do ivf bo ON MA DOŚĆ
no normalnie D jak dekiel
to człowiek na głowie staje, wszystko sama załatwiłam (mam na myśli głownie refundacje bo o podejściu komercyjnym to mogłam pomarzyć - nie z tym mężem
) a on tylko dwa razy oddał nasienie, raz krew i robił za kierowce i jeszcze śmie powiedzieć, że ma DOŚĆ
ja tam nie planuje się poddawać, musze wiedzieć, ze wykorzystałam wszytskie opcje, a ten mi tu takie teksty sadzi
Boże daj mi siłę bo kiedyś Go zabije, jeszcze żeby wina leżała po mojej stronie, ale kurde mamy czynnik męski a ten jest zmęczony, nawet kiedyś Relanium zażył bo jest znerwicowany
chłopy to są tępe, no może nie wszystkie (Lookator jest wyjątkiem:-)), przepraszam że nasęciłam, ale ten mój zamiast mnie wspierac to pieprzy takie rzeczy, że cycki opadają
miłego dnia
), ale wiem, że B to dobry wynik. Mam nadzieję, że się za chwilę już lepiej poczujesz po punkcji. Kurcze... muszę się w takim razie nastawić na to... a kiedy będziesz wiedzieć kiedy transfer?witam :* tez z checia odstawilabym juz luteine i estrofen bo mam takie bolesci przed @.....a zawsze dostaje jak tylko odsawialam luteine.... Jajniki bola ...a z wc mam to samo jestem tam jak tylko poczuje ze tak powiem "jak leci z gory na dół" a tu nic... Czekam wtakim razie dalej... A do srody jeszcze troche , jeszcze 6 dni
nie chcę o tym myśleć nawet.
Hess ja wiem, że ciężarne są pod ochroną, ale weź tam te naszą Panikarę natrząsnij porządnie, żeby się w końcu uspokoiłanakieruj Ją na hemoroidy w ciąży czy coś w tym stylu, będzie ciut bezpieczniej
Katep rozumiem Twoje obawy i wspieram Cię całym sercem - liczę na szczęśliwe zakończenie:-)
ja niby jestem po jednej procedurze ivf, a jestem tak zmęczona psychicznie jakbym nie wiem ile już przeszła:-( aż mi wstyd bo myślałam, że będzie to takie łatwe, zwłaszcza że mam jedno dziecko, a tu d..ana dodatek wiem, że to crio się nie udało,a jutrzejsza beta to tylko formalność, ale martwi mnie co inne - otóż mój Reproduktor stwierdził, że on już więcej nie podchodzi do ivf bo ON MA DOŚĆ
no normalnie D jak dekiel
to człowiek na głowie staje, wszystko sama załatwiłam (mam na myśli głownie refundacje bo o podejściu komercyjnym to mogłam pomarzyć - nie z tym mężem
) a on tylko dwa razy oddał nasienie, raz krew i robił za kierowce i jeszcze śmie powiedzieć, że ma DOŚĆ
ja tam nie planuje się poddawać, musze wiedzieć, ze wykorzystałam wszytskie opcje, a ten mi tu takie teksty sadzi
Boże daj mi siłę bo kiedyś Go zabije, jeszcze żeby wina leżała po mojej stronie, ale kurde mamy czynnik męski a ten jest zmęczony, nawet kiedyś Relanium zażył bo jest znerwicowany
chłopy to są tępe, no może nie wszystkie (Lookator jest wyjątkiem:-)), przepraszam że nasęciłam, ale ten mój zamiast mnie wspierac to pieprzy takie rzeczy, że cycki opadają
miłego dnia
![]()

biore w obrone wszystkich porzadnych,moj M sie tez do nich zalicza.
A tak na serio to chlop sie boi,ze mu zwariujesz,ze mu kiedys powiesz ,ze to jego wina,nie wie jak Ci pomoc...dla niego to tez ciezka sytuacja,bo i przez niego.Daj mu troche odetchnac,a potem zalatw temat tak jak to kobietki potrafia...kolacja,swiece i te sprawy